Football Talk

Φαμπιάνο: «Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά - Έχουμε ποιότητα σαν ομάδα»

Φαμπιάνο: «Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά - Έχουμε ποιότητα σαν ομάδα»
Ο στόπερ αναφέρθηκε στον αποκλεισμό-σοκ του Άρη από την συνέχεια του Europa Conference League αλλά και για το ντεμπούτο του.
Σχετικά Άρθρα

Ο Άρης είδε την Αστάνα να μειώνει σε 2-1 στο τελευταίο λεπτό της παράτασης και να τον αφήνει εκτός Ευρώπης, λόγο του υπέρ της 2-0 από το πρώτο ματς. Ένας από τους κορυφαίους του ματς για τους Κίτρινους, ήταν αναμφίβολα ο Φαμπιάνο.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ έκανε εκπληκτικό ντεμπούτο, όμως δεν το συνδύασε με πρόκριση, κάτι τον άφησε απογοητευμένο όπως δήλωσε. Ακόμα, ανέφερε στην κάμερα της «Nova» πως ο σύλλογος έχει ποιότητα και θα το αποδείξει.

Αναλυτικά είπε:

«Κάναμε πολύ καλό ματς, είχαμε ευκαιρίες και για άλλα γκολ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, είμαστε απογοητευμένοι αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά»

Για τα κομβικά σημεία του ματς: «Οι πολλές ευκαιρίες που δημιουργήσαμε ήταν κομβικές γιατί δεν καταφέραμε να βάλουμε το τρίτο γκολ και εν συνεχεία το δεχτήκαμε… Πρέπει να δουλέψουμε αρκετά στην συνέχεια, έχουμε ποιότητα ως ομάδα, αυτό πρέπει να αποδείξουμε στην Ελλάδα»

Για τις πολλές τελικές και κόρνερ: «Το δουλεύουμε στις προπονήσεις αυτό με τα κόρνερ. Είμαι καλός σε αυτό το κομμάτι, είναι δουλειά μου να προωθούμαι… το δοκίμασα σε πολλές περιπτώσεις σήμερα, έτσι προήρθε και το πρώτο γκολ του Μάνου. Τώρα όμως πρέπει να πιστέψουμε στην ομάδα γιατί υπάρχει μέλλον στη σεζόν»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης