Football Talk

Άρης: Καλύτερα ο Σούντγκρεν, συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα ο Ματέο

Άρης: Καλύτερα ο Σούντγκρεν, συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα ο Ματέο
Οι «κιτρινόμαυροι» προπονούνται με το βλέμμα στον αγώνα της Πέμπτης (29/7) κόντρα στην Αστάνα.
Σχετικά Άρθρα

Ο Άρης προετοιμάζεται για να υποδεχτεί την Αστάνα, για τη ρεβάνς του β’ προκριματικού γύρου του Europa Conference League. Οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-0 μετά την ήττα στο Καζακστάν προκειμένου να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση.

Ο Άκης Μάντζιος μετά και τη σημερινή προπόνηση είδε τον Ντάνιελ Σούντγκρεν να καλυτερεύει, ενώ ο Ματέο Γκαρσία συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της ρεβάνς της Πέμπτης (29/07) με την Astana FC στο Κλεάνθης Βικελίδης (21:30), στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου του Europa Conference League.

Ενεργοποίηση, rondo game, επιθετική ανάπτυξη και παιχνίδι μικρών σχέσεων και χώρων είχε το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης με τον Ματέο Γκαρσία να συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ντάνιελ Σούντγκρεν ακολούθησε μεγάλο μέρος του προγράμματος.

Αύριο, Τρίτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης».


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης