Football Talk

Μουργκ: «Ο προπονητής θέλει πολλά από εμάς και κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε (video)

Μουργκ: «Ο προπονητής θέλει πολλά από εμάς και κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε (video)

Ο Τόμας Μουργκ στάθηκε στις απατήσεις που έχει ο Ραζβάν Λουτσέσκου από τους παίκτες του ΠΑΟΚ, μετά από τη νίκη με 2-1 επί της Φέγενορντ.

Σχετικά Άρθρα
Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Φέγενορντ με 2-1 στο τελευταίο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους και αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα, ενόψει των αγώνων του γ’ προκριματικού γύρου του Conference League. Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του «PAOK TV», ο Αυστριακός μέσος μίλησε για την νοοτροπία του Ραζβάν Λουτσέσκου στις προπονήσεις και τα «θέλω» του από τους παίκτες.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την προετοιμασία: «Κάναμε σκληρές προπονήσεις και δυνατά παιχνίδια εδώ στην Ολλανδία. Ο προπονητής έχει πολλές απαιτήσεις από εμάς. Προσπαθήσαμε να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό στις προπονήσεις και τα παιχνίδια. Τα αποτελέσματα νομίζω πως ήταν θετικά για μας. Τώρα επικεντρωνόμαστε στις επόμενες μέρες και την πρεμιέρα μας στο Conference League».

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα είναι 100% έτοιμος στα ευρωπαϊκά παιχνίδια: «Πρέπει να είμαστε. Ο προπονητής θέλει πολλά από εμάς και εμείς κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι στα προκριματικά του Conference League. Πρέπει και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι».

Για το γκολ και την ασίστ του σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια: «Το έχω πει πολλές φορές πως δεν με απασχολούν αυτά. Είναι ωραία όταν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μ' αυτόν τον τρόπο, αλλά οκ είμαστε ακόμη στην αρχή. Θα έρθουν τα σημαντικά παιχνίδια τώρα και θέλουμε να είμαστε στο 100%. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα και στα παιχνίδια που έρχονται με γκολ και ασίστ».



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης