Football Talk

Καναβάρο: «Δεν θα έδινα τη Χρυσή Μπάλα στον Ντοναρούμα, Νο1 ο Μέσι»

Καναβάρο: «Δεν θα έδινα τη Χρυσή Μπάλα στον Ντοναρούμα, Νο1 ο Μέσι»
Την άποψή του για το ποιος αξίζει το φετινό βραβείο εξέφρασε ο Φάμπιο Καναβάρο.

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Tuttosport» έδωσε ο Φάμπιο Καναβάρο, στην οποία αποθεώνει τους Ρομπέρτο Μαντσίνι, Τζανλούκα Βιάλι, Τζανλουίτζι Ντοναρούμα, Τζόρτζιο Κιελίνι και Φεντερίκο Κιέζα, όμως θεωρεί πως ο Λιονέλ Μέσι αξίζει να πάρει τη «Χρυσή Μπάλα».

Αναλυτικά:

«Θα πρέπει να χαρακτηριστούν Άγιοι οι Μαντσίνι και Βιάλι ενώ για τον Φεντερίκο Κιέζα έχω να πω ότι είναι καλύτερος από τον πατέρα του, Ενρίκο..

Είμαι χαρούμενος που ο Τζόρτζιο Κιελίνι ήταν ο αρχηγός της Ιταλίας που σήκωσε ένα μεγάλο τρόπαιο μετά από μένα το 2006, επειδή στο Βερολίνο ήταν στις εξέδρες και έβλεπε τον τελικό μας.

Έχω παίξει μαζί του και τον εκτιμώ πολύ. Έκανε ένα σούπερ Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα», ανέφερε αρχικά.

Για τον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα είπε:

«Μου προκαλεί έκπληξη ότι πριν από το τουρνουά υπήρχαν πολλοί που τον θεωρούσαν όχι έναν μεγάλο κίπερ αλλά έναν απλό καλό τερματοφύλακα. Δεν υπάρχει τίποτα το κανονικά στον Τζίτζο. Αρχής γενομένης από την ηρεμία του που είναι μοναδική, αν σκεφτούμε ότι πρόκειται για ένα παιδί 22 ετών. Θα είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας για τα επόμενα 10-15 χρόνια. Έφυγε από το Καμπιονάτο, αλλά τουλάχιστον θα τον απολαμβάνουμε στην εθνική Ιταλίας».

Σχετικά με το σε ποιον θα έδινε τη «Χρυσή Μπάλα»:

«Όχι, θα έδινα τη Χρυσή Μπάλα στον Μέσι. Είναι το απόλυτο Νο 1 και ήταν επίσης εκπληκτικός στο Copa America».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης