Football Talk

Επίσημο: Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Σάντσο!

Επίσημο: Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Σάντσο!

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι με κάθε επισημότητα ο Τζέιντον Σάντσο, με τον σύλλογο να ανακοινώνει την συμφωνία με την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Σχετικά Άρθρα

Στην Αγγλία και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τζέιντον Σάντσο, με τους «κόκκινους διαβόλους» να έρχονται σε συμφωνία με την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Το ποσό της μεταγραφής αναμένεται να φτάσει τα 90 εκ. ευρώ, συν μπόνους επίτευξης στόχων, με τον Άγγλο επιθετικό να περνά ιατρικές εξετάσεις και να υπογράφει μετά το τέλος του EURO 2020. Την ίδια ώρα, από την συμφωνία αναμένεται να επωφεληθεί και η Μάντσεστερ Σίτι, στην οποία είχε ξεκινήσει την καριέρα του ο νεαρός, με τους «πολίτες» να βάζουν στα ταμεία τους 12 εκ. ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι έχει έρθει σε συμφωνία με την Μπορούσια Ντόρτμουντ για την μεταγραφή του Τζέιντον Σάντσο.

Το μόνο που μένει ότι να υπογραφθούν τα συμβόλαια και να ολοκληρωθούν οι ιατρικές εξετάσεις, τα οποία θα ολοκληρωθούν μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης