Football Talk

Τζέιντον Σάντσο: Έγινε και επίσημα «κόκκινος διάβολος» και διέγραψε κάθε τι… γαλάζιο!

Τζέιντον Σάντσο: Έγινε και επίσημα «κόκκινος διάβολος» και διέγραψε κάθε τι… γαλάζιο!

Επίσημη είναι πλέον η  απόκτηση του Τζέιντον Σάντσο από την Ντόρτμουντ για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών να είναι γεγονός, και τον ίδιο να σβήνει ένα tweet που αφορούσε την θητεία του στην Μάντσεστερ Σίτι.

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι και τυπικά ο Τζέιντον Σάντσο, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τους «κόκκινους διαβόλους» και η Ντόρτμουντ επίσης κατέληξε σε πλήρη συνεννόηση με την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, με άμεση συνέπεια, πριν από λίγα λεπτά να έρχεται και η επισημοποίηση της εν λόγω μεταγραφής, με τον Τζέιντον Σάντσο να «μετακομίζει» και με "την βούλα" στο Μάντσεστερ, έναντι 85 εκατομμυρίων ευρώ!

Παρά ταύτα, ο 21άχρονος ποδοσφαιριστής είχε ήδη φροντίσει να διαγράψει μία παλαιότερη ανάρτησή του, με βασικό στόχο να αποφύγει κάθε είδους συζήτηση που αφορά το παρελθόν του στις ακαδημίες της Μάντσεστερ Σίτι.
blue-640x990.jpg

Η εν λόγω ανάρτηση άλλωστε απεικόνιζε τον ίδιο να δηλώνει πως το «ποδόσφαιρο είναι γαλάζιο», με τον Σάντσο πλέον να αποδεικνύει με την κίνησή του πως εκείνη η τοποθέτησή του δεν ισχύει, προβαίνοντας σε άμεση διαγραφή της!

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης