Football Talk

«Σφήνα» της Νιουκάστλ για Εντσάμ – Η στάση της ΑΕΚ

«Σφήνα» της Νιουκάστλ για Εντσάμ – Η στάση της ΑΕΚ

Δυναμικό μπάσιμο είναι έτοιμη να κάνει η Νιουκάστλ για τη μεταγραφή του Ολιβιέ Εντσάμ, ο οποίος είναι μία «ανάσα» από την Ένωση.

Με την Σέλτικ να έχει αφήσει ελεύθερο τον Ολιβιέ Εντσάμ, τα ξένα ΜΜΕ δείχνουν την ΑΕΚ ως το φαβορί για την απόκτηση του Γάλλου μέσου. Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών έχει φτάσει σε αρκετά προχωρημένο επίπεδο και μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Ωστόσο, δεν θα είναι τόσο εύκολο για την Ένωση. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Άλεξ ΜακΛις, η Νιουκάστλ είναι έτοιμη να κάνει ότι είναι δυνατόν για να κλείσει τον Γάλλο χαφ. Συγκεκριμένα, ο αγγλικός σύλλογος είχε διεκδικήσει τον ποδοσφαιριστή τον περασμένο Γενάρη, όμως εκείνος προτίμησε τη Μαρσέιγ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι «καρακάξες» περιμένουν να δουν την εξέλιξη με τους Γάλλους και να αντιδράσουν ανάλογα. Φυσικά, γνωρίζουν πως η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά, όμως αυτό δεν τους εμποδίζει από μία «σφήνα».

Από την πλευρά της Ένωσης, δεν υπάρχει καμία ανησυχία για αυτά τα σενάρια. Ο ελληνικός σύλλογος έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο τις επαφές, που το φλερτ οδεύει σε «γάμο». Βέβαια, άπαντες είναι σε επιφυλακή για οποιοδήποτε ενδεχόμενο.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης