Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

ElvalHalcor: Νέος CFO o Νικόλαος Ψυράκης - Αναπληρωτής CFO ο Άγγελος Γιαζιτζόγλου

ElvalHalcor: Νέος CFO o Νικόλαος Ψυράκης - Αναπληρωτής CFO ο Άγγελος Γιαζιτζόγλου
Ο κ. Ψυράκης έχει διατελέσει στέλεχος των εταιρειών της VIOHALCO S.A. από το 1992 και Οικονομικός Διευθυντής της (πρώην) «ΕΛΒΑΛ»
H ElvalHalcor αναθέτει στον Νικόλαο Ψυράκη τη θέση του CFO, σε αντικατάσταση του αποχωρήσαντα Σπυρίδωνα Κοκκόλη, ενώ ταυτόχρονα η νεοσυσταθείσα θέση του Αναπληρωτή CFO της εταιρείας ανατίθεται στον Άγγελο Γιαζιτζόγλου
Αναλυτικότερα:
«Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία "ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" (στο εξής η «Εταιρεία») ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με το άρθρο 17 παρ. 1 του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 16ης Απριλίου 2014 και το άρθρο 2 παρ. 2 περίπτωση (ε) της υπ’ αριθμ. 3/347/12.07.2005 Απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ότι από την 8η Απριλίου 2024 ο κ. Νικόλαος Ψυράκης του Ζήση αναλαμβάνει καθήκοντα Οικονομικού Διευθυντή Ομίλου της Εταιρείας σε αντικατάσταση του αποχωρήσαντα από την ανωτέρω θέση, κ. Σπυρίδωνα Κοκκόλη, ενώ τη νεοσυσταθείσα θέση του Αναπληρωτή Οικονομικού Διευθυντή Ομίλου της Εταιρείας αναλαμβάνει ο κ. Άγγελος Γιαζιτζόγλου του Γεωργίου.
Ο κ. Ψυράκης έχει διατελέσει στέλεχος των εταιρειών της VIOHALCO S.A. από το 1992 και Οικονομικός Διευθυντής της (πρώην) "ΕΛΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" [νυν Τομέας Έλασης Αλουμινίου (ΕΛΒΑΛ) της Εταιρείας], ενώ ο κ. Γιαζιτζόγλου διετέλεσε στέλεχος των εταιρειών της VIOHALCO S.A. από το 1997, το 2010 ανέλαβε καθήκοντα Διευθυντή Οικονομικού Προγραμματισμού της (πρώην) "ΕΛΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" [νυν Τομέας Έλασης Αλουμινίου (ΕΛΒΑΛ) της Εταιρείας] και το 2023 καθήκοντα Αναπληρωτή Οικονομικού Διευθυντή του Τομέα Έλασης Αλουμινίου (ΕΛΒΑΛ) της Εταιρείας.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης