Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Alpha Trust Ανδρομέδα: Χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα από 30/10 οι μετοχές

Alpha Trust Ανδρομέδα: Χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα από 30/10 οι μετοχές
Δικαιούχοι του μερίσματος από κέρδη παρελθουσών χρήσεων και του δικαιώματος επανεπένδυσης του εν λόγω ποσού είναι οι μέτοχοι της Εταιρίας που θα είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Συστήματος Άυλων Τίτλων κατά την Τρίτη 31.10.2023 (record date)
Χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα από κέρδη παρελθουσών χρήσεων και χωρίς το δικαίωμα επανεπένδυσης αυτού θα διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών από την Δευτέρα 30.10.2023 (cut-off date) οι μετοχές της εταιρείας, όπως ανακοίνωσε η "ALPHA TRUST – ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ.
Δικαιούχοι του μερίσματος από κέρδη παρελθουσών χρήσεων και του δικαιώματος επανεπένδυσης του εν λόγω ποσού είναι οι μέτοχοι της Εταιρίας που θα είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Συστήματος Άυλων Τίτλων κατά την Τρίτη 31.10.2023 (record date), σημειώνει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση και προσθέτει:
Η καταβολή θα αρχίσει την Παρασκευή 24.11.2023 και θα πραγματοποιείται μέσω της Τράπεζας Πειραιώς, έως και την 31.12.2024, με τους παρακάτω τρόπους:
1. Μέσω των συμμετεχόντων των δικαιούχων στο Σ.Α.Τ. (Τράπεζες και Χρηματιστηριακές Εταιρίες), σύμφωνα με τα ισχύοντα στον Κανονισμό Λειτουργίας της ΕΛ.Κ.Α.Τ.
2. Ειδικά στις περιπτώσεις πληρωμής μερίσματος σε κληρονόμους θανόντων δικαιούχων των οποίων οι τίτλοι τηρούνται στον Ειδικό Λογαριασμό της Μερίδας τους στο Σ.Α.T., υπό το χειρισμό της ATHEXCSD, η διαδικασία πληρωμής του μερίσματος θα διενεργείται μετά την ολοκλήρωση της νομιμοποίησης των κληρονόμων, μέσω του δικτύου της "Τράπεζας Πειραιώς Α.Ε.".
Η εταιρεία ενημερώνει παράλληλα το επενδυτικό κοινό ότι το ποσό ανά μετοχή προσαυξάνεται κατά το ποσό που αντιστοιχεί στις 155.931 ίδιες μετοχές που κατέχει η Εταιρία οι οποίες δε δικαιούνται μέρισμα και έτσι το τελικό ποσό του μερίσματος διαμορφώνεται σε 0,2092312255 ανά μετοχή.
Το εν λόγω ποσό μερίσματος δεν υπόκειται σε παρακράτηση φόρου, δυνάμει του άρθρου 46 του Ν. 4172/2013, όπως ισχύει μετά την τροποποίησή του.
Για περισσότερες πληροφορίες οι κ.κ. μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στη Μονάδα Εξυπηρέτησης Μετόχων της Εταιρίας (κ. Μαρία Μαρίνα Πρίντσιου, τηλ. 210-6289341).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης