Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Η παρουσία της Αλεξίας Μπακογιάννη σε δύο διοικητικά συμβούλια της Premia Properties

Η παρουσία της Αλεξίας Μπακογιάννη σε δύο διοικητικά συμβούλια της Premia Properties
Η παρουσία της Αλεξίας Μπακογιάννη σε δύο ΔΣ θυγατρικών της Premia
Σχετικά Άρθρα
Απλή σύμπτωση ή κρύβεται κάτι άλλο!
Η διοίκηση της ΑΑΔΕ έκλεισε συμφωνία με την «PREMIA PROPERTIES» η οποία πριν την ολοκλήρωση της συμφωνίας, βρήκε στο πρόσωπο της Αλεξίας Μπακογιάννη, το πιο ιδανικό για να συμπληρώσει όχι ένα αλλά δύο διοικητικά συμβούλια εταιρειών που ελέγχονται από την «Premia».
Η Αλεξία Μπακογιάννη η οποία δεν χρειάζεται άλλες συστάσεις εμφανίζεται ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με το διακριτικό τίτλο «HELLENIC WINERIES». Η σχετική ανακοίνωση στο ΓΕΜΗ έγινε στις 16 Μαΐου 2023.
Να σημειωθεί ότι η εταιρεία «HELLENIC WINERIES» συστάθηκε από την Sterner Stenhus Greece Management με έδρα τη Στοκχόλμη. Ο νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας είναι ο Θωμάς Γεωργιάδης, όταν ο πρόεδρος και βασικός μέτοχος της «Premia» είναι ο Ηλίας Γεωργιάδης που διαμένει στη Σουηδία.
Νωρίτερα στις 27 Μαρτίου 2023 καταχωρήθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας που περιλαμβάνει το όνομα Αλεξία Μπακογιάννη του Παύλου ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου. Η διοίκηση της Premia ΑΕΕΑΠ επέλεξε την κα Αλεξία Μπακογιάννη ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας «Μπουτάρη Οινοποιεία Ανώνυμη Εταιρεία με τον διακριτικό τίτλο Οινοποιεία Boutari, Μπουτάρι.
Την ίδια στιγμή η διοίκηση της «Premia» βρήκε ενοικιαστή στο εμπορικό κέντρο Athens Heart επι της Οδού Πειραιώς συνολικής επιφάνειας 26.500 τ.μ.
Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων «καπάρωσε» το ακίνητο υπογράφοντας 12ετή σύμβαση με την εταιρεία.
Το ετήσιο συνολικό μίσθωμα θα ανέρχεται σε 4,3 εκατ ευρώ το χρόνο. Στη σύμβαση προβλέπονται και 93 θέσεις στάθμευσης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας το ακίνητο έχει επιπλέον 500 θέσεις στάθμευσης, οι οποίες πιθανότατα να παραχωρηθούστο προσωπικό έναντι ενοικίου.

Το ακίνητο της ΑΑΔΕ στην Πειραιώς

Αξίζει να αναφερθεί ότι η ΑΑΔΕ αξιοποιεί ακίνητο επί της Οδού Πειραιώς το οποίο ανήκει στα παιδιά του αείμνηστου Δημήτρη Σιούφα. Η Ανεξάρτητη Αρχή έχει υπογράψει συμφωνία για δέκα χρόνια με το μηνιαίο μίσθωμα να φτάνει τα 92.000 ευρώ. Οι εργαζόμενοι θεωρούν ότι πρόκειται για ένα κτήριο που δεν πληροί τις προδιαγραφές σημειώνοντας ότι είναι σφραγισμένο διότι δεν ανοίγουν τα παράθυρα ενώ οι επισκέπτες του ζωικού βασιλείου όπως οι αρουραίοι εμφανίζονται από το πουθενά.

Άδειασε το κτήριο της ΓΓΠΣ

Το προσωπικό της ΑΑΔΕ το οποίο μειώθηκε κατακόρυφα μετά το πρώτο Μνημόνιο πριν το 2010 η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων στέγαζε το προσωπικό πριν δημιουργηθεί η ΑΑΔΕ. Σήμερα τα κτίριο της ΓΓΠΣ έχει αδειάσει διότι οι υπάλληλοι της ΑΑΔΕ μετακινήθηκαν σε άλλα κτήρια. Το κτίριο ανήκε στην οικογένεια Πετζετάκη, το οποίο αποκτήθηκε στις αρχές του 2000 Γιάννου Παπαντωνίου ως υπουργού Οικονομιών στην κυβέρνηση του Κώστα Σημίτη.

Νίκος Θεοδωρόπουλος
ntheo@bankingnews.gr
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης