Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Τα βραβεία «Αριστεία 2023» από τη Spotmarket παρουσία του Νίκου Παπαθανάση

Τα βραβεία «Αριστεία 2023» από τη Spotmarket παρουσία του Νίκου Παπαθανάση
Σκοπός της εκδήλωσης είναι να εξάρει την «Αριστεία» μέσα από τους τομείς της Εκπαίδευσης, του Αθλητισμού, της Επιχειρηματικότητας, της Κοινωνικής Προσφοράς
Ο Όμιλος Εταιριών Spotmarket, που απαρτίζεται από την Spotmarket kiosks-convenience store, την WacokuHellas και την Theodorou Wholesale, στο πλαίσιο της Εταιρικής του Κοινωνικής Ευθύνης, πιστός στο ραντεβού με την «Αριστεία», διοργάνωσε για μια ακόμη χρόνια την εκδήλωση «Αριστεία 2023».
Σκοπός της εκδήλωσης είναι να εξάρει την «Αριστεία» μέσα από τους τομείς της Εκπαίδευσης, του Αθλητισμού, της Επιχειρηματικότητας, της Κοινωνικής Προσφοράς, ως σημείο τομής της ανέλιξης του πολιτισμού μας και προσφοράς της, στην εξέλιξη του κοινωνικού συνόλου.
Στην εκδήλωση βραβεύθηκαν:
- Οι κορυφαίες προσωπικότητες από τον χώρο του αθλητισμού, Μαρία Σάκκαρη, ο Διονύσης και Στέφανος Ξένος, ως πρεσβευτές του Ελληνικού Αθλητισμού στο εξωτερικό.
- Ο αείμνηστος Ολυμπιονίκης μας Αλέξανδρος Νικολαΐδης που υπήρξε πρότυπο αθλητή και ανθρωπιστή, για τον οποίο εδόθη τιμής ένεκεν οικονομική ενίσχυση προς τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ».
- Με χρηματικό έπαθλο βραβεύθηκαν Αθλητές του Καράτε-μαθητές-φοιτητές για την «Αριστεία» που επέδειξαν στον τομέα του Αθλητισμού και της Εκπαίδευσης, προσδοκώντας να ακολουθήσουν τα βήματα του Αλέξανδρου και να γίνουν πρότυπα ήθους, προσφοράς, επιμονής, υπομονής, στοχοπροσήλωσης, εργατικότητας, προόδου για τις επόμενες γενιές.
-Ως κορυφαίοι συνεργάτες της Εταιρίας μας αλλά και του επιχειρηματικού γίγνεσθαι στην Ελλάδα αλλά και Παγκοσμίως η Coca Cola 3E, η LAYS PepsiCo Hellas, η Imperial Brands Hellas και η Ολυμπιακή Ζυθοποΐα.
spot1_1.jpg
Ευχάριστη έκπληξη ήταν για την Εταιρία μας, η βράβευση μας, για την κοινωνική μας προσφορά, αλληλέγγυοι προς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν συνάνθρωποι μας, από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής. Την βράβευση πραγματοποίησε η κα Αιβατζίδου, Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ηρακλείου Αττικής.
Στην εκδήλωση μας παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της Πολιτικής και Πολιτειακής Ηγεσίας της Χώρας όπως ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όπως ο δήμαρχος Φιλαδέλφειας Γιάννης Βούρος, Πρόεδροι Οργανισμών, εκπρόσωποι του Αθλητισμού, εκπρόσωποι επιχειρήσεων, πλήθος συνεργατών μας, τιμώντας μας με την παρουσία τους αλλά και ως αρωγοί του οράματος μας να αναδείξουμε την «Αριστεία» ως τρόπο ζωής. Ασπαζόμενοι το αρχαίο ρητό του Ομήρου στην «Ιλιάδα», «αιέν αριστεύειν και υπείροχον έμμεναι άλλων, μηδέ γένος πατέρων αισχυνέμεν». Πάντα να αριστεύεις, να ξεπερνάς τους άλλους, να τιμάς το πατρικό σου γένος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης