Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Δύο μοναδικές μεζονέτες στην Πάρο προς διάθεση από τη doValue

tags :
Δύο μοναδικές μεζονέτες στην Πάρο προς διάθεση από τη doValue

Μία επένδυση σε κάποιο από τα ακίνητα του αιγαιοπελαγίτικου νησιού αποτελεί ιδανική επιλογή

Στην καρδιά των Κυκλάδων, η Πάρος, με τον ξεχωριστό αιγαιοπελαγίτικο αέρα της, αποτελεί μια σταθερή αξία και μια εξαιρετική πρόταση για αυθεντικές κυκλαδίτικες διακοπές, χειμώνα και καλοκαίρι.
Άλλωστε, το νησί έχει εξελιχθεί σε διεθνή τουριστικό προορισμό με απευθείας πτήσεις ακόμα και από χώρες εκτός συνθήκης Σένγκεν. Κατά συνέπεια, μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί το γεγονός ότι η Πάρος συγκαταλέγεται ανάμεσα στα κορυφαία νησιά της Ευρώπης.
Χρυσαφένιες αμμουδιές με γαλαζοπράσινα νερά, γραφικές ακρογιαλιές και εύφορες πεδινές εκτάσεις γύρω από το ορεινό συγκρότημα των Αγίων Πάντων, στο κέντρο του νησιού, συνθέτουν την ταυτότητα του νησιού.
Οι ενδιαφέροντες αρχαιολογικοί χώροι, τα βυζαντινά και μεσαιωνικά μνημεία, οι παλαιές μονές, οι αξιόλογες εκκλησίες και τα γραφικά εκκλησάκια συνυπάρχουν αρμονικά με τους παραδοσιακούς οικισμούς και τα παραθαλάσσια θέρετρα.
Μια επένδυση, λοιπόν, σε κάποιο από τα ακίνητα της Πάρου θα μπορούσε να αποτελέσει ιδανική επιλογή.

Για πώληση δύο μεζονέτες επιφανείας 99,16 τ.μ. εκάστη

Η doValue Greece, μέσω της doValue Greece Real Estate Services διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στη διαχείριση ακινήτων στην ελληνική αγορά, έχοντας στην διαχείρισή της σήμερα περισσότερα από 260.000 ακίνητα και παρέχοντας ένα πλήρες φάσμα υποστηρικτικών υπηρεσιών.
Μέσω της πλατφόρμας altamiraproperties.gr παρέχεται ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον παρουσίασης κάθε κατηγορίας ακινήτων σε όλη την Ελλάδα που δίνει σε επενδυτές και ιδιώτες τη δυνατότητα να βρουν τις ευκαιρίες που ταιριάζουν στις ανάγκες τους. Στην πλατφόρμα μπορεί κάποιος να εντοπίζει ακίνητα για προσωπική χρήση ή επένδυση, να βλέπει τα χαρακτηριστικά τους, να αξιοποιεί έξυπνα εργαλεία και να ενημερώνεται για όλες τις νέες ευκαιρίες.
Αυτή την περίοδο, επενδυτικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν δύο πανομοιότυπες μεζονέτες με τα εξής χαρακτηριστικά:

  • Μεζονέτα με στοιχεία κατοικίας ΚΤΙΡΙΟ Α που αποτελείται από ισόγειο και πρώτο όροφο συνολικής επιφάνειας 99,16τ.μ. Το ισόγειο έχει επιφάνεια 49,18 τ.μ., ο πρώτος όροφος 49,98 τ.μ. και επικοινωνούν με σκάλα. Στην αποκλειστική χρήση της κατοικίας υπάρχει αυλή 33τ.μ. Η παραπάνω οριζόντια ιδιοκτησία βρίσκεται σε οικόπεδο στη θέση «ΑΛΥΚΗ» του Δημοτικού Διαμερίσματος Αγκαιριάς του Δήμου Πάρου, εμβαδού 400,00μ2.
IMG_A_001.JPG
IMG_A_041.JPG
IMG_A_001_1.JPG
  • Μεζονέτα με στοιχεία κατοικίας ΚΤΙΡΙΟ Ε, η οποία θα αποτελείται από δύο διαμερίσματα σε δύο επάλληλους ορόφους δηλαδή από ισόγειο, πρώτο όροφο και δώμα. Το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου έχει επιφάνεια 49,98 τ.μ. Αμφότεροι οι όροφοι αυτοί θα έχουν συνολική επιφάνεια 99,16 τ.μ. Η παραπάνω οριζόντια ιδιοκτησία βρίσκεται σε οικόπεδο στη θέση «ΑΛΥΚΗ» του Δημοτικού Διαμερίσματος Αγγερίας του Δήμου Πάρου, εμβαδού 400,00 τ.μ.
IMG_E_001.JPG
IMG_E_002.JPG

Tιμή 218.000 ευρώ η καθεμία μεζονέτα

ΜΕΖΟΝΕΤΑ Α
Αρ. Αναφοράς RA3394272

ΜΕΖΟΝΕΤΑ Ε
Αρ. Αναφοράς RA3394282

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης