Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Νέα ψηφιακή πλατφόρμα e-Factoring από την Εθνική Factors

Νέα ψηφιακή πλατφόρμα e-Factoring από την Εθνική Factors

Οι ολοκληρωμένες λύσεις πρακτορείας επιχειρηματικών απαιτήσεων διασφαλίζουν την ενίσχυση της ρευστότητας και την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων μιας επιχείρησης

Η πανδημία του κορωνοϊού άλλαξε άρδην τις ζωές όλων, ενώ την ίδια στιγμή οι επιχειρήσεις αναγκάστηκαν να επιταχύνουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό για την εξυπηρέτηση από απόσταση.
Πλέον, η εμπειρία του πελάτη και η εμπειρία του χρήστη, κυριαρχούν στο σχεδιασμό των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών.
Επιπλέον, η είσοδος των εταιρειών Fintech σε μέρος των συναλλαγών που θεωρούνταν παραδοσιακά τραπεζικές, με αφορμή τη συμβολή τους στην ανάπτυξη των ηλεκτρονικών πληρωμών, αλλάζει το τοπίο στην τραπεζική εξυπηρέτηση.
Σε αυτό το περιβάλλον προσαρμόστηκε άμεσα και ο Όμιλος της Εθνικής Τράπεζας, που ανέκαθεν είχε στο επίκεντρο τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών προς τους πελάτες.
Αξιοποιώντας όλα τα νέα δεδομένα, οι χρηματοοικονομικές υπηρεσίες του Ομίλου βελτιώνονται συνεχώς, ενώ νέες δυνατότητες προστίθενται στις επιλογές των επιχειρήσεων.

Οι υπηρεσίες Factoring

Οι επιχειρηματικοί πελάτες του Ομίλου έχουν στη διάθεση τους μια προηγμένη εμπειρία ψηφιακής εξυπηρέτησης όσον αφορά τις υπηρεσίες Factoring.
Πρόκειται για ολοκληρωμένες λύσεις πρακτορείας επιχειρηματικών απαιτήσεων (εγχώριο και διεθνές Factoring, χρηματοδότηση εφοδιαστικής αλυσίδας ή Reverse Factoring) που προσφέρονται από τη θυγατρική του Ομίλου, την Εθνική Factors και διασφαλίζουν την ενίσχυση της ρευστότητας και την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της επιχείρησης - πελάτη.
Με την αναβαθμισμένη πλατφόρμα e-Factoring της Εθνικής Factors, που είναι διαθέσιμη μέσω της υπηρεσίας
Internet Banking της Εθνικής Τράπεζας για Επιχειρήσεις, οι πελάτες απολαμβάνουν πλεονεκτήματα, όπως:
• Χρήσιμα διαγράμματα παροχής επιχειρηματικής πληροφόρησης (dashboards) σε σύγχρονο σχεδιασμό περιβάλλοντος χρήστη,
• Νέες λειτουργικότητες, όπως η δυνατότητα υποβολής αιτήματος χρηματοδότησης και η δυνατότητα αποστολής τιμολογίων και εισπράξεων,
• Παροχή δεδομένων σε πραγματικό χρόνο (real time),
• Δυνατότητα πρόσβασης, για πρώτη φορά, και σε αγοραστές, με σκοπό όλα τα μέρη των εμπορικών συναλλαγών της επιχείρησης να έχουν στη διάθεσή τους την ίδια πληροφορία ταυτόχρονα.
Με τη νέα πλατφόρμα διαχείρισης επιχειρηματικών απαιτήσεων , το μεγαλύτερο μέρος της συναλλακτικής σχέσης με την Εθνική Factors ψηφιοποιείται και οι συναλλαγές πραγματοποιούνται με άμεσο και ασφαλή τρόπο.

Εύκολη πρόσβαση

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το site της Εθνικής Τράπεζας για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για να μάθουν πως μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στο e-Factoring.
Όσοι δεν διαθέτουν κωδικούς πρόσβασης στην υπηρεσία Internet Banking, αρκεί να προγραμματίσουν μια συνάντηση με τον Προσωπικό τους Σύμβουλο στην Εθνική Τράπεζα, για να ανακαλύψουν όλες τις digital δυνατότητες που είναι στη διάθεση της επιχείρησής τους.
Σκοπός του Ομίλου είναι να συνεχίσει να συμβάλλει στην ανάπτυξη των ελληνικών επιχειρήσεων και να στέκεται δίπλα στην προσπάθειά τους για την αντιμετώπιση των σύγχρονων επιχειρηματικών προκλήσεων.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα Factoring, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το site της Εθνικής Factors εδώ.
Εναλλακτικά, μπορούν να καλέσουν στο 210 5181251.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης