Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Το εξώδικο Λεωνίδα Μπόμπολα στο BN που αποκαλύπτει πολλά για Περιστέρη και καρτέλ

Το εξώδικο Λεωνίδα Μπόμπολα στο BN που αποκαλύπτει πολλά για Περιστέρη και καρτέλ
Για την δημοσίευση κατ΄ αποκλειστικότητα της συμφωνίας Reggeborgh με Μπόμπολα που αποκάλυψε το bankingnews ο Λεωνίδας Μπόμπολας δεν είχε κάτι να πει… αλλά και τι να πει οι όροι της συμφωνίας είναι αποκαλυπτικοί
Σχετικά Άρθρα

Επιβεβαιώνει πολύ περισσότερα από όσα νομίζει το εξώδικο Μπόμπολα που έλαβε το bankingnews από τον Λεωνίδα Μπόμπολα.
Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που εξώδικο του ίδιου αποκαλύπτει πράγματα που του διαφεύγουν….
Καταρχήν να πούμε ότι όλα όσα γράψαμε για τον ρόλο του Λεωνίδα Μπόμπολα στην ανατροπή της διοίκησης Καλλιτσάντση και στην επικράτηση του Ολλανδού και των συνεργατών του αποδείχθηκαν κατά τρόπο αδιαμφισβήτητο στην πράξη.
Αποδείχθηκαν επιπλέον με το περιεχόμενο της συμφωνίας που ο ίδιος έκανε με τον ολλανδό – την συμφωνία αποκάλυψε το bankingnews - από την οποία προκύπτει σαφώς ότι πούλησε μετοχές Ελλάκτωρ και τα σχετικά δικαιώματα ψήφου με αντάλλαγμα συμμετοχή στην διοίκηση της Ελλάκτωρ και των θυγατρικών της και μεταβίβαση σε εκείνον της θυγατρικής Ηλέκτωρ σαν η εταιρεία να μην έχει άλλους μετόχους παρά μόνο τον Μπόμπολα και τον Ολλανδό Holterman.
Για την δημοσίευση κατ΄ αποκλειστικότητα της συμφωνίας Reggeborgh με Μπόμπολα που αποκάλυψε το bankingnews ο Λεωνίδας Μπόμπολας δεν είχε κάτι να πει… αλλά και τι να πει οι όροι της συμφωνίας είναι αποκαλυπτικοί.
Περίεργο να επιμένει o Λεωνίδας Μπόμπολας στην αμφισβήτηση της πραγματικότητας, αλλά αυτό δεν είναι δικό μας θέμα, να ασχοληθούν άλλοι επιστήμονες.

Επίσης περίεργη είναι η αγωνία του να υπερασπιστεί τον Γ. Περιστέρη της «ανταγωνιστικής» ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ που κανονικά δεν έπρεπε να τον αφορά.
Κανείς δεν κατηγόρησε τον Λ. Μπόμπολα για συμμετοχή στο νέο καρτέλ των κατασκευαστών, γιατί εμφανίζεται εθελοντικά, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει.
Ας βγάλει καθένας τα συμπεράσματά του…
Όσον αφορά το ανυπόγραφο έγγραφο που αναφέρεται στο εξώδικο, η απλή αλήθεια ότι το διακινούσαν ο ίδιος Λ Μπόμπολας και συνεργάτες του.
Γιατί;
Τι εξυπηρετούσε αυτή η κίνηση αν όχι στη δημοσιοποίηση της δήθεν έκθεσης που ανυπόγραφα βέβαια προβάλει ισχυρισμούς καταφανώς αντίθετους με τα συμφέροντα της Ελλάκτωρ και της Αττικής οδού;
Το καταπληκτικό είναι ότι διαμαρτύρεται για κάτι που ο ίδιος ή δικοί του άνθρωποι διακινούσαν!
Άλλη μία απόδειξη ότι ο Λ. Μπόμπολας υπερασπίζεται τα συμφέροντα της εταιρείας που ίδρυσε ο πατέρας του…

Σε ότι δε αφορά το θέμα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αναμένουμε την σχετική απόφαση για να μπορέσουμε να σχηματίσουμε γνώμη για το πόσο σοβαρά γίνεται η υπεράσπιση της αγοράς από όσους την υποβαθμίζουν, παραβιάζοντας κάθε κανόνα και νομοθεσία.

Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε όλο το εξώδικο

Mpo1.png

mpo2.png

mpo3_1.png

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης