Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Το απύθμενο θράσος του Χόλτντερμαν (Reggeborgh) απειλώντας τις εποπτικές αρχές – Η μαφιόζικη τακτική των εκβιασμών

Το απύθμενο θράσος του Χόλτντερμαν (Reggeborgh) απειλώντας τις εποπτικές αρχές – Η μαφιόζικη τακτική των εκβιασμών
Κανείς δεν αμφιβάλλει πια για το ήθος και την πρακτική ενός τυχοδιώκτη της Reggeborgh που δραστηριοποιήθηκε στην ελληνική αγορά επειδή νόμιζε ότι είναι ανεξέλεγκτος
Σχετικά Άρθρα

Αποκαλύφθηκε το πραγματικό πρόσωπο της Reggeborgh, η οποία με εξώδικο απειλεί ανοικτά τα μέλη της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς επειδή τόλμησαν να την ελέγξουν.
Ο μέγας φιλέλληνας – τζογαδόρος Χόλντερμαν (Holterman), o διευθύνων σύμβουλος της reggeborgh, δεν ανέχεται να τον ελέγχουν εποπτικές αρχές επειδή «επένδυσε» λέει 200 εκατ. σε ελληνικές μετοχές.
Οι εποπτικές αρχές πρέπει να τον υπακούν…
Στο ανώτερο στάδιο της αλαζονείας, ανέβηκε ο επικεφαλής της Reggeborgh εκτοξεύοντας νέο απειλητικό εξώδικο στα μέλη της Επιτροπής κεφαλαιαγοράς, το δεύτερο σε τρεις μέρες(!) το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα προκειμένου να εκφοβίσει όσους δεν υποτάσσονται, όπως έκαναν πειρατές και κατακτητές αποικιών.
Με ύφος θρασύτατου τελεσίγραφου, ο ολλανδός «αλογομούρης» απαιτεί «εντός τριών ημερών, να του κοινοποιηθούν οι αποφάσεις του Δ.Σ. που την αφορούν και η σχετική εισήγηση της Υπηρεσίας της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς».
Πριν ακόμα ενημερωθεί για τις κατηγορίες που τον βαρύνουν ώστε να δώσει εξηγήσεις, σπεύδει να εκφοβίσει τους ελεγκτές, με αγωγές και μηνύσεις και τρόπο που θυμίζει ταινίες με μαφιόζους που εκβιάζουν!
Με απίστευτη αλαζονεία, υποστηρίζει ότι έχει επενδύσει διακόσια εκατομμύρια «στην Ελλάκτωρ αλλά και τον χρηματοπιστωτικό κλάδο» παραλείποντας βέβαια να πει ότι το διάστημα αυτό εισέπραξε πάνω από 360 εκατομμύρια από πώληση μετοχών και ακινήτων, και ισχυρίζεται ότι «υφίσταται άνιση και διακριτική μεταχείριση κατά παράβαση του ευρωπαϊκού δικαίου».
Το εξωφρενικό είναι ότι αυτός που προσπάθησε να κοροϊδέψει όλες τις αρχές Ανταγωνισμού της Ευρώπης παριστάνοντας τον παθητικό μέτοχο στις δύο μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες, διαμαρτύρεται τώρα επειδή η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς υποτίθεται ότι προκαλεί «βλάβη των συνθηκών υγιούς ανταγωνισμού»!

Το χειρότερο όμως από όλα είναι η απειλή ότι «κοινοποιεί την εξώδικη δήλωσή της προς τον Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος για την ενεργοποίησή του» με προφανή επιδίωξη την τρομοκράτηση των μελών της Επιτροπής.
Μάλιστα ενισχύσει την απειλή υποστηρίζοντας ότι θα στραφεί εναντίον των μελών της Επιτροπής με αγωγές «τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ολλανδία (χώρα εθνικότητάς της) και σε χώρες όπου η εταιρεία διατηρεί σημαντικές εταιρικές συμμετοχές (Ελβετία, Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδάς).»

Οι απειλές βέβαια, εκτοξεύονται εναντίον της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αλλά ουσιαστικά αφορούν την ελληνική κυβέρνηση, που βρίσκεται στην παράδοξη θέση να βάλλεται επειδή κάποιος υποτιθέμενος επενδυτής, δεν θέλει οποιονδήποτε έλεγχο!

Προφανώς οι απειλές αυτές δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα καθώς ακόμα και οι ελάχιστοι που θεωρούσαν ότι πρόκειται για σοβαρό επενδυτή έχουν αντιληφθεί την πραγματικότητα.
Κανείς δεν αμφιβάλλει πια για το ήθος και την πρακτική ενός τυχοδιώκτη της Reggeborgh που δραστηριοποιήθηκε στην ελληνική αγορά επειδή νόμιζε ότι είναι ανεξέλεγκτος.
Υπάρχει και κάτι ακόμα που ξεχνά, ότι ο εκβιασμός είναι ποινικό αδίκημα στην Ελλάδα και αν δεν του το έχουν πει οι τρανοί δικηγόροι του, κατά πάσα πιθανότητα θα το μάθει από τις αρμόδιες αρχές της χώρας!
Όσον αφορά τους εγχώριους συνεργάτες του εκβιαστή συνιστούμε λίγη αξιοπρέπεια τουλάχιστον γιατί για φιλότιμο δεν συζητάμε!

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς πρέπει να κάνει την δουλειά της και θα την κάνει μετά την θρασύτατη επίθεση του Χόλντερμαν της Reggeborgh η οποία... σταδιακά βλέπει την πόρτα της εξόδου...

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης