Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Εξώδικη διαμαρτυρία της Reggeborgh προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

Εξώδικη διαμαρτυρία της Reggeborgh προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Εξώδικη διαμαρτυρία προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς απέστειλε η Reggeborgh
Σχετικά Άρθρα

Εξώδικη διαμαρτυρία της προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς απέστειλε την 1η Δεκεμβρίου 2021 τo ολλανδικό family office Reggeborgh, για τη «συντονισμένη δράση του με τo fund Atlas, στην ΕΛΛΑΚΤΩΡ», προσπαθώντας για άλλη μία φορά να παραπλανήσει το επενδυτικό κοινό.
Να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες ημέρες η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς συνεδρίασε, μεταξύ άλλων και για να εξετάσει πιθανή συντονισμένη δράση μεταξύ Atlas - Reggeborgh.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει Reggeborgh, δεν υφίσταται συντονισμένη δράση, ούτε οποιαδήποτε συνεργασία, ωστόσο το Bankingnews έχει αποκαλύψει, με στοιχεία, πώς συνδέεται με την Atlas.
Σε κάθε περίπτωση, στο εξώδικό της, η ολλανδική επενδυτική εταιρεία ισχυρίζεται ότι λόγω της «υφέρπουσας φημολογίας υφίστανται βλάβη η ίδια και η ΕΛΛΑΚΤΩΡ», μετά την αύξηση κεφαλαίου και την επάνοδό του σε κερδοφορία στο γ’ τρίμηνο του 2021.
Ως εκ τούτου διαμαρτύρεται «για διακριτική και εχθρική αντιμετώπισή της, κατά παράβαση του ευρωπαϊκού και ελληνικού δικαίου, και επιφυλάσσεται να αξιοποιήσει κάθε νόμιμο μέσο για τη διαφύλαξη των εννόμων συμφερόντων της, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε οποιαδήποτε άλλη αρμόδια δικαιοδοσία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης