Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

ΕΥΔΑΠ: Ανανεώθηκε το αποκλειστικό δικαίωμα παροχής υπηρεσιών ύδρευσης - αποχέτευσης

tags :
ΕΥΔΑΠ: Ανανεώθηκε το αποκλειστικό δικαίωμα παροχής υπηρεσιών ύδρευσης - αποχέτευσης

Επιπρόσθετα, ανατίθεται στην ΕΥΔΑΠ Α.Ε. η συντήρηση και λειτουργία του Εξωτερικού Υδροδοτικού Συστήματος (Ε.Υ.Σ.) της μείζονος περιοχής της πρωτεύουσας για τρία έτη

Σχετικά Άρθρα
Η ΕΥΔΑΠ ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι ανανεώθηκε μέχρι τις 31.12.2040 το αποκλειστικό δικαίωμα παροχής υπηρεσιών ύδρευσης και αποχέτευσης που χορηγήθηκε στην ΕYΔΑΠ Α.Ε. με την παρ. 1 του άρθρου 2 του ν. 2744/1999 (Α’ 222).

Οι όροι της ανανέωσης του δικαιώματος, το καταβαλλόμενο από την ΕYΔΑΠ τίμημα για την προμήθεια ακατέργαστου νερού, τα ειδικότερα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις της ΕYΔΑΠ καθώς και κάθε άλλο θέμα που κρίνεται απαραίτητο να ρυθμιστεί για την επίτευξη του σκοπού του παρεχόμενου δικαιώματος και τις λοιπές σχέσεις μεταξύ των συμβαλλόμενων μερών που σχετίζονται με την παροχή υπηρεσιών ύδατος, θα προσδιοριστούν με τη νέα σύμβαση που θα συναφθεί μεταξύ των Υπουργείων Υποδομών και Μεταφορών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Περιβάλλοντος και Ενέργειας, της «Εταιρείας Παγίων ΕYΔΑΠ» και της ΕYΔΑΠ Α.Ε.
Επιπρόσθετα, στην ίδια τροπολογία αναφέρεται ότι με σύμβαση μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου εκπροσωπούμενο από τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, της «Εταιρείας Παγίων ΕYΔΑΠ» και της ΕYΔΑΠ Α.Ε., ανατίθεται στην ΕYΔΑΠ Α.Ε. η συντήρηση και λειτουργία του Εξωτερικού Υδροδοτικού Συστήματος (Ε.Υ.Σ.) της μείζονος περιοχής της Πρωτεύουσας για τρία έτη. Μετά τη λήξη της εν λόγω σύμβασης, η συντήρηση και λειτουργία του Ε.Υ.Σ. θα ανατίθεται από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών σε ανάδοχο, ο οποίος θα αναδεικνύεται μέσω διαγωνιστικής διαδικασίας σύμφωνα με τον ν. 3389/2005 (Α’ 232), στην οποία διαγωνιστική διαδικασία προτίθεται να συμμετάσχει η ΕYΔΑΠ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης