Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Κατοχυρώνουν δικαίωμα στο μέρισμα οι μέτοχοι των ΕΥΔΑΠ και ΟΛΘ – «Κόβουν» Ανδρομέδα και Μοτοδυναμική

Κατοχυρώνουν δικαίωμα στο μέρισμα οι μέτοχοι των ΕΥΔΑΠ και ΟΛΘ – «Κόβουν» Ανδρομέδα και Μοτοδυναμική
Καλές μερισματικές αποδόσεις δίνουν οι μετοχές που κόβουν ή κλειδώνουν μέρισμα σήμερα και αύριο
Σχετικά Άρθρα

«Κομμένες» θα διαπραγματεύονται στη σημερινή συνεδρίαση, ή αλλιώς χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα οι μετοχές των Alpha Trust Ανδρομέδα και Μοτοδυναμική.
Σήμερα επιπλέον κατοχυρώνουν δικαίωμα στο μέρισμα οι κάτοχοι μετοχών ΕΥΔΑΠ και ΟΛΘ και αύριο 30/6 θα διαπραγματεύονται χωρίς το σχετικό δικαίωμα.
Πιο αναλυτικά οι μετοχές της Alpha Trust Ανδρομέδα διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα ύψους 1,78 ευρώ ανά μετοχή που αντιστοιχεί σε μερισματική απόδοση 6,1%.
Να σημειωθεί πως η εισηγμένη ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει και σε split των μετοχών, εξέλιξη που αναμένεται να βελτιώσει την εμπορευσιμότητα.
Χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα ύψους 0,02004 ευρώ ανά μετοχή που αντιστοιχεί σε απόδοση 1,4% διαπραγματεύονται επίσης σήμερα, οι μετοχές της Μοτοδυναμικής.
Σήμερα κατοχυρώνουν δικαίωμα στο μέρισμα ύψους 0,24 ευρώ ανά μετοχή οι μέτοχοι της ΕΥΔΑΠ και αντιστοιχεί σε απόδοση 2,7%.
Σημειώνεται πως έχει ανακοινωθεί και επιστροφή κεφαλαίου από την εταιρεία.
Η απόδοση του μερίσματος ανέρχεται σε 2,7%.
Αύριο οι μετοχές θα διαπραγματεύονται χωρίς το σχετικό δικαίωμα.
Το ίδιο ισχύει και για τους μετόχους της ΟΛΘ.
Σήμερα κατοχυρώνουν δικαίωμα στο μέρισμα 1,42 ευρώ ανά μετοχή που αντιστοιχεί σε απόδοση 4,9% και αύριο οι μετοχές θα διαπραγματεύονται χωρίς το σχετικό δικαίωμα.
Aύριο τέλος κατοχυρώνουν δικαίωμα στο μέρισμα των 0,04 ευρώ ανά μετοχή οι κάτοχοι μετοχών της Inform Lykos και η μετοχή θα διαπραγματεύεται χωρίς το σχετικό δικαίωμα την 1η Ιουλίου.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης