Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Πετρόπουλος: Η Χριστίνα Γέμελου επικεφαλής της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου

Πετρόπουλος: Η Χριστίνα Γέμελου επικεφαλής της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου
Πετρόπουλος: Η κα Χριστίνα Γέμελου επικεφαλής της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου
Σχετικά Άρθρα

Τον ορισμό της κ. Χριστίνας Γέμελου του Ιωάννη ως Επικεφαλής της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου σε αντικατάσταση της κ. Γεωργίας Λέντα, που υπέβαλε την παραίτησή της, προσωπικούς λόγους, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ, στη συνεδρίαση του στις 7 Ιουνίου 2021, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εισηγμένη.
Σημειώνεται ότι η κα. Γέμελου πληροί τις προϋποθέσεις του άρθρου 15 του ν. 4706/2020, ήτοι είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης υπάλληλος της Εταιρείας, προσωπικά και λειτουργικά ανεξάρτητη και αντικειμενική κατά την άσκηση των καθηκόντων της. Δεν αποτελεί μέλος του ΔΣ της Εταιρείας ή μέλος με δικαίωμα ψήφου σε επιτροπές διαρκούς χαρακτήρα της Εταιρείας και δεν έχει στενούς δεσμούς με οιονδήποτε κατέχει μία από τις παραπάνω ιδιότητες στην Εταιρεία ή σε εταιρεία του Ομίλου και διαθέτει τις κατάλληλες γνώσεις και σχετική επαγγελματική εμπειρία για την ανάληψη της ως άνω θέσης.
Ειδικότερα, η κα. Γέμελου είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με ειδίκευση στην Εφαρμοσμένη Λογιστική και Ελεγκτική, καθώς και πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Πάντειου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.
Επιπλέον, είναι μέλος του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών Ελλάδος (ΣΟΕΛ) και του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

www.bankinngews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης