Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Forthnet: Νέος CEO ο κ. Παναγιώτης Γεωργιόπουλος

tags :
Forthnet: Νέος CEO ο κ. Παναγιώτης Γεωργιόπουλος
Νέο CEO αποκτά η Forthnet

H εταιρεία Forthnet A.E. ανακοινώνει ότι, ο κ. Παναγιώτης Γεωργιόπουλος θα αναλάβει από την 1η Απριλίου 2021 τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρείας.
Ο κ. Γεωργιόπουλος προέρχεται από τη WIND Ελλάς, όπου κατείχε ως τώρα τη θέση του Business Segment Executive Director.
Πριν από τη WIND, είχε υπηρετήσει για οκτώ χρόνια στη Vodafone Ελλάδας, αρχικά ως Head of Strategy και στη συνέχεια ως Commercial Operations Director.
Ο κ. Γεωργιόπουλος αναλαμβάνει τον ρόλο από τον κ. Δημήτρη Τζελέπη, ο οποίος με επιτυχία ηγήθηκε της διαδικασίας ενσωμάτωσης της Forthnet στον Όμιλο United τους τελευταίους μήνες ως interim CEO.
Ο κ. Τζελέπης θα επιστρέψει στα καθήκοντα του ως Chief Financial Officer (CFO) την 1η Απριλίου, και θα συνεχίσει να παίζει έναν σημαντικό ρόλο στην Εταιρεία ως μέλος της διοικητικής ομάδας.
Στα επαγγελματικά επιτεύγματα του Παναγιώτη Γεωργιόπουλου συγκαταλέγεται ένα πολύ επιτυχημένο πρόγραμμα μετασχηματισμού στη Vodafone Ελλάς, η ολοκλήρωση σημαντικών εξαγορών και συγχωνεύσεων, η ανάπτυξη των πωλήσεων και η σημαντική αύξηση του δείκτη NPS.
Πριν από τη Vodafone, ο κ. Γεωργιόπουλος εργάστηκε για διάφορες εταιρείες όπως η McKinsey & Company, η Teleperformance, η Dell, και η General Motors.
H παρούσα ανακοίνωσηπραγματοποιείται σύμφωνα με την παράγραφο 4.1.3.1.5 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ως ισχύει, σε συνδυασμό με το άρθρο 17 του Ευρωπαϊκού Κανονισμού 596/2014 για την κατάχρηση της αγοράς (MAR) και τα άρθρα 2 και 3 της απόφασης 3/347/12.7.2005 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης