Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Παπουτσάνης: Στις 315 χιλ. ευρώ τα καθαρά κέρδη στο 9μηνο του 2014 - Αύξηση 9% στον κύκλο εργασιών

Παπουτσάνης: Στις 315 χιλ. ευρώ τα καθαρά κέρδη στο 9μηνο του 2014 - Αύξηση 9% στον κύκλο εργασιών
Τα αποτελέσματα προ φόρων της Παπουτσάνης σε ενοποιημένο επίπεδο ανήλθαν σε κέρδη 421 χιλ. ευρώ
Στις 315 χιλ. ευρώ ανήλθαν τα καθαρά κέρδη της Παπουτσάνης για το εννεάμηνο του 2014, ήτοι βελτίωση κατά 99%, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.
Ειδικότερα, ο κύκλος εργασιών της Παπουτσάνης αναπτύχθηκε κατά την περίοδο 1.1.2014 έως 30.9.2014 κατά 9% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.
Η Παπουτσάνης συνεχίζει την αναπτυξιακή της πορεία για 4η χρονιά διευρύνοντας το πελατολόγιο της τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στο εξωτερικό. Σημειώνεται ότι οι εξαγωγές αντιπροσωπεύουν το 41% του κύκλου εργασιών της.
Οι πωλήσεις ξενοδοχειακών προϊόντων αναπτύχθηκαν κατά 11%, ως αποτέλεσμα της καλής τουριστικής χρονιάς για την Ελλάδα αλλά και της συνεργασίας με την μεγαλύτερη εταιρεία του κλάδου, μέσω της οποίας τα προϊόντα της εταιρείας τοποθετούνται σε παγκόσμιες ξενοδοχειακές αλυσίδες.
Οι πωλήσεις της κατηγορίας αυτής αντιπροσωπεύουν το 23% του κύκλου εργασιών. Οι πωλήσεις των επώνυμων προϊόντων – οι οποίες αναπτύχθηκαν κατά 11% – αντιπροσωπεύουν το 22% ενώ οι παραγωγές για τρίτους το 55% του κύκλου εργασιών.
Τα αποτελέσματα προ φόρων σε ενοποιημένο επίπεδο ανήλθαν σε κέρδη 421 χιλ. ευρώ έναντι κερδών 217 χιλ. ευρώ το εννιάμηνο του 2013.
Σε ατομικό επίπεδο τα αποτελέσματα προ φόρων ανήλθαν σε κέρδη 413 χιλ. ευρώ έναντι κερδών 213 χιλ ευρώ το εννιάμηνο του 2013.
Η εταιρεία έχει πλέον εδραιώσει τη θέση της ως σημαντικός παραγωγός σαπώνων και καλλυντικών αλλά και ξενοδοχειακών προϊόντων τόσο στην ευρωπαϊκή αλλά και στη διεθνή αγορά, παράγοντας προϊόντα για πολυεθνικές εταιρείες του χώρου. Στόχος της διοίκησης είναι η περαιτέρω ανάπτυξη του κύκλου εργασιών μέσω διεύρυνσης των υφιστάμενων συνεργασιών αλλά και επίτευξης νέων, ενίσχυσης των πωλήσεων επώνυμων προϊόντων εντός και εκτός Ελλάδας με παράλληλο έλεγχο του κόστους και των δαπανών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης