Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Βιομηχανία επέβαλε εκ περιτροπής εργασία επειδή.. οι εργαζόμενοι αρνήθηκαν να δουλεύουν σε διαφορετικά πόστα από την ειδικότητα τους!

Βιομηχανία επέβαλε εκ περιτροπής εργασία επειδή.. οι  εργαζόμενοι αρνήθηκαν να δουλεύουν σε διαφορετικά πόστα από την ειδικότητα τους!
Η βιομηχανία έθεσε σε εκ περιτροπής εργασία για 2 μήνες τους εργαζομένους επειδή δεν συναίνεσαν στις αποφάσεις της
Οταν μία βιομηχανία δεν μπορεί να περάσει τις αλλαγές που θέλει στο εργατικό της δυναμικό... τότε επιβάλλει καθεστώς εκ περιτροπής εργασίας!
Αυτό καταγγέλλει το Συνδικάτο Μετάλλου Βοιωτίας ότι συνέβη στη Σωληνουργία Θηβών.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει το Συνδικάτο Μετάλλου "τις προηγούμενες μέρες η διοίκηση της εταιρείας κάλεσε σε συνάντηση τους εργαζομένους, όπου τους ζήτησε να υποστούν μαζί τις συνέπειες της κρίσης". Και συγκεκριμένα απαίτησε να απασχολούνται στο εξής σε διαφορετικά πόστα από την ειδικότητά τους.
Κάτω από την αντίδραση συναδέλφων η συνάντηση κατέληξε άκαρπη, ενώ δόθηκε απάντηση και στην επιχειρηματολογία της διοίκησης.
Μετά από αυτή την εξέλιξη, όπως καταγγέλλεται, η διοίκηση της Σωληνουργείας Θηβών έθεσε σε εκ περιτροπής εργασία για 2 μήνες τους εργαζομένους επειδή δεν συναίνεσαν στις αποφάσεις της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης