Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Σκρέκας (υπ.Περιβάλλοντος): Έως το βράδυ η αποκατάσταση της συντριπτικής πλειονότητας των βλαβών

Σκρέκας (υπ.Περιβάλλοντος): Έως το βράδυ η αποκατάσταση της συντριπτικής πλειονότητας των βλαβών
Που καταγράφονται μέχρι στιγμής τα κυριότερα προβλήματα στην Αττική
Σχετικά Άρθρα

Την εκτίμηση πως έως το βράδυ θα έχει αποκατασταθεί η συντριπτική πλειονότητα των βλαβών στην ηλεκτροδότηση διατύπωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας.
Ο κ.Σκρέκας είπε πως στην κορύφωση της κακοκαιρίας, σε 79 γραμμές μέσης τάσης παρουσιάστηκε βλάβη, εκ των οποίων μένει να αποκατασταθούν σε 45.
«Έχουν επισκευαστεί επιπλέον 8 γραμμές μέσης τάσης και παράλληλα εντατικές εργασίες γίνονται στις υπόλοιπες 3, τμήματα των οποίων έχουν ηλεκτροδοτηθεί» υπογράμμισε ο κ.Σκρέκας, επισημαίνοντας ότι το έργο των συνεργείων δυσχεραίνεται λόγω της δυσκολίας πρόσβασης.
Όπως είπε, σε όλα τα Βόρεια Προάστια, όπως στον Διόνυσο και στην Κηφισιά, σημειώθηκαν πολύ λίγα προβλήματα σε σχέση με την προηγούμενη κακοκαιρία «Μήδεια», λόγω του έγκαιρου καθαρισμού των ξερών κλαδιών και δέντρων, ενώ ανέφερε ότι υπήρξαν βλάβες σε τμήμα μέσης τάσεως ρεύματος στον Διόνυσο και στον Άγιο Στέφανο που αποκαταστάθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες.
Αναφορικά με την Αττική, αναφέρθηκε ότι επιδιορθώνονται οι βλάβες σε 37 γραμμές, αν και προβλήματα υπάρχουν σε Αγία Παρασκευή, Παπάγου, Χολαργό, Χαλάνδρι, Ψυχικό, Φιλοθέη και σε Νέα Μάκρη, Γραμματικό, Καλέντζι, Μαραθώνα, Καλύβια και Κερατέα.
Για τις βλάβες ανά περιοχή στα νησιά έχουν αποκατασταθεί σχεδόν όλες, ενώ στην Εύβοια προβλήματα εντοπίζονται σε πάνω από 20 οικισμούς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης