Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι ΗΠΑ πρόδωσαν τον Ζelensky - Medvedev (Ρωσία): H Δύση δεν τον θέλει πια…

Οι ΗΠΑ πρόδωσαν τον Ζelensky - Medvedev (Ρωσία): H Δύση δεν τον θέλει πια…
Το σκάνδαλο διαφθοράς στο Κίεβο μπορεί να έχει οργανωθεί από την ίδια τη Δύση, η οποία πλέον δεν έχει ανάγκη το καθεστώς του Zelensky λέει ο Medvedev
Την θέση ότι το σκάνδαλο διαφθοράς στο Κίεβο μπορεί να έχει οργανωθεί από την ίδια τη Δύση, η οποία πλέον δεν έχει ανάγκη το καθεστώς του Zelensky διατύπωσε ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, Dmitry Medvedev, ο οποίος υποστήριξε πως η Ουκρανία καταρρέει.
Συγκεκριμένα ο Medvedev με μήνυμα του στο Telegram είπε ότι οι Ουκρανοί καταρρέουν στο μέτωπο και ότι αυτό μπορεί να επιφέρει νέες απώλειες εδαφών.
«Στον τομέα της ενέργειας, η κατάρρευση που προκαλείται από τα ρωσικά πλήγματα συνεχώς αυξάνεται», διαπίστωσε ο Ρώσος πολιτικός, αναφέροντας ότι σε κάποιες ουκρανικές πόλεις εξακολουθεί να υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα, αλλά λειτουργεί με διακοπές.
Παράλληλα, επισήμανε πως η κατάσταση με τη θέρμανση είναι «κακή».
Επιπλέον, υποστήριξε ότι η μοίρα του Zelensky είναι προδιαγεγραμμένη και ότι «το νυστέρι της ιστορίας» είναι ήδη ανυψωμένο πάνω του..

Ο Medvedev με μήνυμα του στο Telegram, υποστήριξε ότι η μοίρα του Zelensky είναι προδιαγεγραμμένη και ότι «το νυστέρι της ιστορίας» είναι ήδη ανυψωμένο πάνω του.
«Η μοίρα του είναι σαν πυώδες απόστημα.
Το νυστέρι της ιστορίας είναι ήδη πάνω του και η αποσύνθεση του αποστήματος είναι αναπόφευκτη» είπε ο Medvedev, υποστηρίζοντας ότι μέσω του σκανδάλου διαφθοράς του Timur Mindich, τον οποίο αποκαλούν «πορτοφόλι» του Zelensky, το Κίεβο δεν δικαιολογείται πλέον ούτε από τους πολιτικούς της Ευρώπης, οι οποίοι «δεν έχουν καθόλου διάθεση να εξαφανιστούν μαζί με την εκτεταμένη διεφθαρμένη μούχλα».

Τον πρόδωσαν οι Αμερικάνοι

«Ποιος λοιπόν πρόδωσε τον γενετικά μουσικό από το Kvartal 95;
Η Ευρωπαϊκή Ένωση, το ΝΑΤΟ;
Όχι, δεν είναι αυτό.
Ο προσβεβλημένος θείος Igor Kolomoisky;
Ίσως, αλλά μόνο εν μέρει.
Τότε ποιος;
Μόνο μία δύναμη είναι ικανή να εκτελεί και να συγχωρεί τα γαϊδούρια της.
Η Ουάσινγκτον.
Από εκεί έρχεται και ο ψυχρός άνεμος.
Ναι, αυτός ο ναρκομάνης, αυτό το απόβλητο είναι τέρας και son of a bitch, αλλά εντελώς ξένος.
Τσίριζε σαν σκύλα, γιατί όπου μπορούσε, προπαγάνδιζε τον ηττημένο μωροφιλόδοξο», ανέφερε ο Medvedev, υπονοώντας προφανώς τον Biden και υπενθυμίζοντας την προπαγάνδα που έκανε το Κίεβο εναντίον των δυνάμεων του Trump που τελικά επικράτησαν στις ΗΠΑ.

Παραμόρφωση εικόνας

Σύμφωνα με τον Medvedev, η υπόθεση διαφθοράς του επιχειρηματία Timur Mindich απειλεί να παραμορφώσει την «εικόνα» του Volodymyr Zelensky.
«Η υπόθεση διαφθοράς του επιχειρηματία Mindich, ο οποίος έχει αποθρασυνθεί από την ατιμωρησία, απειλεί να παραμορφώσει τελικά την εικόνα του ήρωα που μάχεται ατρόμητα για την ελευθερία της χώρας», έγραψε ο Medvedev στο κανάλι του στο Telegram.
Για αυτόν τον λόγο, όπως λέει ο Medvedev, ο Zelensky έσπευσε να μεταβεί στην περιοχή του μετώπου εν μέσω του σκανδάλου διαφθοράς στην Ουκρανία, προσπαθώντας να σώσει την «αγνή εικόνα» του.

«Για να διατηρήσει την αγνή εικόνα του, οργανώθηκε άμεσα ταξίδι στην περιοχή του μετώπου με έναν πολύ προσωπικό συνεργάτη που το όνομά του αρχίζει με το γράμμα "E".
Σαν να λέει, να, εμείς – οι ατρόμητοι, δεν κλέβουμε όπως κάποιοι, αλλά πολεμάμε για την Πατρίδα», έγραψε ο Medvedev

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης