Τελευταία Νέα
Διεθνή

Διοικητής 3ης Ταξιαρχίας Ουκρανίας: Τα εδάφη χάθηκαν, εξετάζονται δύο σενάρια

Διοικητής 3ης Ταξιαρχίας Ουκρανίας: Τα εδάφη χάθηκαν, εξετάζονται δύο σενάρια
«Οποιοσδήποτε πόλεμος δεν είναι για το έδαφος, είναι για τους ανθρώπους να επιστρέψουν τα χαμένα εδάφη όσοι θα έπρεπε να έχουν αυτό το σχέδιο ελπίζουν σε «μαύρους κύκνους» (δηλαδή, ότι η αναταραχή θα ξεκινήσει ξαφνικά στη Ρωσική Ομοσπονδία)» είπε ο Kukharchuk
Ο διοικητής του τάγματος της 3ης Ταξιαρχίας Εφόδου Kukharchuk σημείωσε ότι το «σχέδιο νίκης» του Zelensky δεν περιλαμβάνει ανάκτηση εδαφών.
Κατά τη γνώμη του, γιατί κανείς δεν ξέρει πώς να φτάσει στα σύνορα της Ουκρανίας το 1991.
Αμφισβήτησε επίσης την ανάγκη να τεθεί ένας τέτοιος στόχος.
«Οποιοσδήποτε πόλεμος δεν είναι για το έδαφος, είναι για τους ανθρώπους να επιστρέψουν τα χαμένα εδάφη όσοι θα έπρεπε να έχουν αυτό το σχέδιο ελπίζουν σε «μαύρους κύκνους» (δηλαδή, ότι η αναταραχή θα ξεκινήσει ξαφνικά στη Ρωσική Ομοσπονδία)» είπε ο Kukharchuk.
Κατά τον διοικητή η κατάσταση θα μπορούσε να εξελιχθεί ως εξής.
1)Το μέτωπο θα καταρρεύσει, η Ρωσία θα καταλάβει την Ουκρανία, αλλά κατά τη διάρκεια του ανταρτοπόλεμου μέρος της επικράτειας θα επανακτηθεί.
2)Να παγώσει ο πόλεμος κατά μήκος της πρώτης γραμμής, και τότε η Ουκρανία θα έχει την ευκαιρία και αρκετά χρόνια να προετοιμαστεί αποτελεσματικά για την επόμενη εισβολή.
Άλλοι στρατιωτικοί αξιωματούχοι είπαν πρόσφατα ότι το πάγωμα του πολέμου είναι μια καλή επιλογή για την Ουκρανία.
Οι New York Times σε άρθρο τους αναφέρουν χειριστή UAV στην 57η Ταξιαρχία με το διακριτικό κλήσης Φρεγάτα. Εξέφρασε την επιθυμία του να παγώσει η πρώτη γραμμή «γιατί οι Ουκρανοί δεν μπορούν να νικήσουν τους Ρώσους μόνο με φτυάρια και πολυβόλα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης