Τελευταία Νέα
Διεθνή

Hamas: Απόδειξη της γενοκτονίας του Ισραήλ η ανακάλυψη ομαδικών τάφων στην Khan Younis

Hamas: Απόδειξη της γενοκτονίας του Ισραήλ η ανακάλυψη ομαδικών τάφων στην Khan Younis
«Οι ομαδικοί τάφοι και η καθημερινή γενοκτονία ενάντια στον λαό μας απαιτούν διεθνή και πολιτική πίεση», τονίζει ο εκπρόσωπος της Hamas
Ο εκπρόσωπος της παλαιστινιακής οργάνωσης της Γάζας Hamas, Abdul Latif al-Qanou τονίζει ότι η αποκάλυψη ομαδικών τάφων στην αυλή του Ιατρικού Συγκροτήματος Nasser στη Khan Younis της νότιας Γάζας φέρνει «νέα πρόσθετα στοιχεία… που στοιχειοθετούν τη γενοκτονία» που διεξάγεται εναντίον των Παλαιστινίων.
«Οι ομαδικοί τάφοι και η καθημερινή γενοκτονία ενάντια στον λαό μας απαιτούν διεθνή και πολιτική πίεση», τόνισε σχετικά ο ο al-Qanou σε δήλωσή του.
Κάλεσε, δε, τη διεθνή κοινότητα να «ενεργοποιήσει τα σχετικά ψηφίσματα καθώς και τα προσωρινά μέτρα που εκδόθηκαν από το Διεθνές Δικαστήριο, για να σωθεί ο λαός μας από αυτόν τον γενοκτονικό πόλεμο».
Η κατάρρευση του τομέα υγειονομικής περίθαλψης στο βόρειο τμήμα της Γάζας, επεσήμανε ο al-Qanou, έχει επίσης προκαλέσει μια μεγάλη «ανθρωπιστική καταστροφή», αφού τόσο, οι λειτουργικές νοσοκομειακές εγκαταστάσεις, όσο και οι ιατρικές προμήθειες εκλείπουν μέρα με την ημέρα στον παλαιστινιακό θύλακα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης