Τελευταία Νέα
Διεθνή

Tesla: Ένας ντράμερ ακύρωσε την αμοιβή 55,8 δισ. δολ του Elon Musk

tags :
Tesla: Ένας ντράμερ ακύρωσε την αμοιβή 55,8 δισ. δολ του Elon Musk
Ο Richard Tornetta μήνυσε τον Musk το 2018, όταν ο κάτοικος της Πενσιλβάνια κατείχε μόλις εννέα μετοχές της Tesla
«Βαθιά εσφαλμένη» έκρινε η δικαστής Kathaleen McCormick τη διαδικασία για την εξασφάλιση της έγκρισης πακέτου προς τον Elon Musk ύψους 55,8 δισ. δολ.
Σημειώνεται πως η πρώτη γυναίκα που ηγήθηκε του Πρωτοδικείου του Delaware, τον τόπο διεξαγωγής των αμερικανικών εταιρικών διαφορών, έχει και στο παρελθόν εμπλακεί με τον Musk.
Η 44χρονη επέβλεψε τη μήνυση του Twitter τον Ιούλιο του 2022 εναντίον του επιχειρηματία, όταν προσπάθησε να σπάσει το συμβόλαιό του 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων για να αγοράσει την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Απίθανη Ιστορία…

Το πακέτο αποδοχών σχεδόν 56 δισεκατομμυρίων δολαρίων του Elon Musk από την Tesla, που απορρίφθηκε την Τρίτη από δικαστήριο του Delaware, εκτός από τη σημαντική απώλεια για τον ίδιο τον Musk, κρύβει μία εντυπωσιακή ιστορία, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μια διαμάχη «Δαβίδ με Γολιάθ».
Κι αυτό γιατί η υπόθεση με το τεράστιο πακέτο αποδοχών του πήγε στα δικαστήρια, μετά από προσφυγή ενός πρώην ντράμερ της heavy metal.
Ο Richard Tornetta μήνυσε τον Musk το 2018, όταν ο κάτοικος της Πενσιλβάνια κατείχε μόλις εννέα μετοχές της Tesla.
Η υπόθεση τελικά έφτασε στις δικαστικές αίθουσες στα τέλη του 2022 και την Τρίτη δικαστής τάχθηκε στο πλευρό του Tornetta, ακυρώνοντας την τεράστια συμφωνία αμοιβής επειδή ήταν άδικη προς αυτόν και όλους τους μετόχους της Tesla.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης