Τελευταία Νέα
Διεθνή

Jacques Beau (Ελβετός Αντισυνταγματάρχης): Ο Ρωσικός στρατός τώρα είναι πιο δυνατός από τον στρατό του ΝΑΤΟ

Jacques Beau (Ελβετός Αντισυνταγματάρχης): Ο Ρωσικός στρατός τώρα είναι πιο δυνατός από τον στρατό του ΝΑΤΟ
"Οι Ρώσοι έχουν μια συνεπή προσέγγιση στον πόλεμο συνδυάζοντας στρατό και οπλικά συστήματα, επομένως, είναι σίγουρα ισχυρότεροι", σύμφωνα με τον Jacques Beau
Ο ρωσικός στρατός έχει οργανώσει αποτελεσματικό συντονισμό ενός ενοποιημένου συστήματος μονάδων και όπλων, το οποίο διασφαλίζει το πλεονέκτημά του στη ζώνη ειδικής επιχείρησης, δήλωσε ο απόστρατος συνταγματάρχης και πρώην αξιωματικός των πληροφοριών της Ελβετίας, Jacques Beau ,σε συνέντευξή του στο κανάλι του αμερικανού συνταγματάρχη Daniel Davis - Deep Dive.
«Οι Ρώσοι έχουν μια συνεπή προσέγγιση στον πόλεμο συνδυάζοντας στρατό και οπλικά συστήματα, επομένως, είναι σίγουρα ισχυρότεροι.
Ο συνταγματάρχης Jacques Beau σημειώνει ότι ακόμη και με παρόμοια χαρακτηριστικά μεμονωμένων τμημάτων εξοπλισμού που χρησιμοποιούνται από τις ένοπλες δυνάμεις διαφορετικών χωρών, ο βασικός παράγοντας είναι η ικανότητα του στρατού να τους κάνει να συνεργαστούν.
Σύμφωνα με τον Jacques Beau, αυτό είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων.
«Δεν είμαι σίγουρος ότι ακόμη και το ΝΑΤΟ μπορεί να επιτύχει αυτό το είδος συντονισμού των οπλικών συστημάτων με τον στρατό», πρόσθεσε.
Ο αξιωματικός Jacques Beau σημείωσε ότι ο ουκρανικός στρατός βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση αφού οι δυτικοί σύμμαχοι από διαφορετικές χώρες μετέφεραν οπλικά συστήματα που δεν συνδυάζονται μεταξύ τους.
Σύμφωνα με τον Jacques Beau, τέτοιος ανόμοιος εξοπλισμός είναι πολύ πιο δύσκολο να συνδυαστεί σε ένα σύστημα συνεκτικής λειτουργίας, το οποίο, με τη σειρά του, επηρεάζει αρνητικά την αποτελεσματικότητα των πολεμικών επιχειρήσεων από τις Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης