Τελευταία Νέα
Διεθνή

Donald Trump (πρώην πρόεδρος ΗΠΑ): Το Ισραήλ χάνει κατά κράτος τον πόλεμο της επικοινωνίας

Donald Trump (πρώην πρόεδρος ΗΠΑ): Το Ισραήλ χάνει κατά κράτος τον πόλεμο της επικοινωνίας
«Βγάζουν στη δημοσιότητα τις πιο αποτρόπαιες πράξεις, τα πιο φρικτά στιγμιότυπα των κτιρίων που πέφτουν» τονίζει για τη δημόσια εικόνα του Ισραήλ ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ
Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό παρουσιαστή Hugh Hewitt, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump ισχυρίζεται ότι το Ισραήλ δέχεται κακή δημοσιότητα και σχηματίζει αρνητική δημόσια εικόνα λόγω της στρατηγικής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία περιλαμβάνει τη δημοσίευση εικόνων καταστροφής στη Λωρίδα της Γάζας.
«Βγάζουν στη δημοσιότητα τις πιο αποτρόπαιες πράξεις, τα πιο φρικτά στιγμιότυπα των κτιρίων που πέφτουν. Και οι άνθρωποι φαντάζονται ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σε αυτά τα κτίρια και δεν τους αρέσει», τόνισε σχετικά ο Trump, ο οποίος είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.
«Δεν ξέρω γιατί κυκλοφόρησαν τέτοιου είδους πλήγματα εν καιρώ πολέμου. Υποθέτω ότι τους κάνει να φαίνονται σκληροί. Αλλά για μένα, δεν τους κάνει να φαίνονται σκληροί», πρόσθεσε ο υποψήφιος Ρεπουμπλικανός πρόεδρος.
«Χάνουν τον πόλεμο δημοσίων σχέσεων. Το χάνουν πολύ. Αλλά πρέπει να ολοκληρώσουν αυτό που ξεκίνησαν, και πρέπει να το τελειώσουν γρήγορα, και πρέπει να συνεχίσουμε τη ζωή» κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης