Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σοβαρή καταγγελία της Ρωσίας: Εξουδετέρωσε 6 τρομοκράτες του ISIS στην περιοχή του Βόρειου Καυκάσου

Σοβαρή καταγγελία της Ρωσίας:  Εξουδετέρωσε  6 τρομοκράτες του ISIS στην περιοχή του Βόρειου Καυκάσου
Σκοτώθηκαν σε ανταλλαγή πυροβολισμών
Έξι φερόμενα μέλη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος σκοτώθηκαν σε ανταλλαγή πυροβολισμών στην ασταθή περιοχή του Βόρειου Καυκάσου της Ρωσίας, σε αυτό που η Εθνική Αντιτρομοκρατική Επιτροπή (NAC) της χώρας περιγράφει ως «αντιτρομοκρατική επιχείρηση», σύμφωνα με δημοσίευμα του AP, την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024.
Σύμφωνα με δήλωση του NAC, οι έξι άνδρες εγκλωβίστηκαν σε ένα διαμέρισμα στον τρίτο όροφο στο Karabulak, μια πόλη περίπου 30.000 κατοίκων στην ημιαυτόνομη Δημοκρατία της Ινγκουσετίας της Ρωσίας.
Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών με τις υπηρεσίες ασφαλείας, καθώς οι γύρω δρόμοι αποκλείστηκαν και οι κάτοικοι της πολυκατοικίας εκκενώθηκαν σε ένα κοντινό σχολείο, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο Interfax.
Ισχυροί πυροβολισμοί και εκρήξεις που φαίνονται να προέρχονται από το εσωτερικό μιας πολυκατοικίας ακούγονταν σε βίντεο που ανάρτησαν κάτοικοι του Karabulak στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Το NAC ισχυρίζεται ότι οι υπηρεσίες ασφαλείας εντόπισαν αυτόματα όπλα, πυρομαχικά, χειροβομβίδες και αυτοσχέδια εκρηκτικά μέσα στο διαμέρισμα όπου κρύβονταν οι άνδρες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης