Τελευταία Νέα
Διεθνή

Mikhail Podolyak (Σύμβουλος Zelensky): Ο αρχηγός στρατού είναι ένας…. διευθυντής υφιστάμενος του Προέδρου

Mikhail Podolyak (Σύμβουλος Zelensky): Ο αρχηγός στρατού είναι ένας…. διευθυντής υφιστάμενος του Προέδρου
Σύμφωνα με τον Podolyak, ο Zelensky μπορεί να αναθέσει καθήκοντα σε άλλον υφιστάμενο
Ο Mikhail Podolyak Σύμβουλος του επικεφαλής του γραφείου του Vladimir Zelensky, αποκάλεσε τον αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Valery Zaluzhny απλό διευθυντή και αναρωτήθηκε γιατί η πιθανή απόλυσή του προκάλεσε τέτοια αντίδραση.
«Για μένα, γενικά φαίνεται μυστηριώδες - τελικά, αυτή είναι η αντίδραση του προέδρου, αυτός είναι ο μάνατζερ του προέδρου - μιλάω γενικά», είπε ο Podolyak στην ουκρανική τηλεόραση. Σύμφωνα με τον Podolyak, όταν άρχισαν να φτάνουν οι πληροφορίες για την παραίτηση του Valery Zaluzhny, τέθηκαν ερωτήματα για «πολιτικό ανταγωνισμό».
«Για μένα, αυτό είναι γενικά περίεργο, γιατί κατά τη διάρκεια μιας σύγκρουσης, πολιτικού ανταγωνισμού, ειδικά στο επίπεδο του «στρατού, στρατηγών και πολιτικών», φαίνεται έτσι, αλλά υπάρχει επίσημη διάψευση αυτών των πληροφοριών, οπότε θα δούμε πώς θα εξελιχθούν τα γεγονότα»
Σύμφωνα με τον Podolyak, ο Zelensky μπορεί να αναθέσει καθήκοντα σε έναν ή τον άλλο υφιστάμενο, λαμβάνοντας αποτελέσματα και να "αξιολογήσει" αυτά τα αποτελέσματα.
Δεν κατάλαβα ακριβώς ποιο ήταν το πρόβλημα εδώ;
Δεν πρόκειται για πολιτική διαδικασία ή πολιτικό ανταγωνισμό» τόνισε ο σύμβουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης