Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πιάνουν τους Ουκρανούς… με το λάσο για να τους στείλουν στο μέτωπο – Το Κίεβο κάνει business… με τον θάνατο

Πιάνουν τους Ουκρανούς… με το λάσο για να τους στείλουν στο μέτωπο – Το Κίεβο κάνει business… με τον θάνατο
Η Δύση ο συγγραφέας της ειρηνευτικής φόρμουλα του Zelensky υποστηρίζει ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών
Πυρά κατά του Κιέβου ότι πιάνει τον αντρικό πληθυσμό της Ουκρανίας … με το λάσο προκειμένου να τους στείλει στο μέτωπο και να τους κάνει … τροφή για τα κανόνια εξαπέλυσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Sergei Lavrov, ο οποίος κατηγόρησε την ηγεσία της Ουκρανίας ότι κάνει business… με τον θάνατο.
Κατά τη διάρκεια συνάντησης τους με τους πρέσβεις ξένων κρατών σχετικά με την κατάσταση στην Ουκρανία, ο Lavrov είπε ότι «ο αντρικός πληθυσμός της Ουκρανίας αιχμαλωτίζεται «με λάσο» για να σταλεί στο μέτωπο ως τροφή για κανόνια.
Ο Lavrov ανέγνωσε τα λόγια του Γερμανού Επιτρόπου του Ράιχ της Ουκρανίας Erich Koch από το 1942 σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης του πληθυσμού της Ουκρανίας.
«Για τους Ναζί, η Ουκρανία ήταν μόνο ένα «αντικείμενο εκμετάλλευσης» που θα έπρεπε «να πληρώσει για τον πόλεμο» και ο πληθυσμός της θα έπρεπε «να χρησιμοποιηθεί ως λαός δεύτερης κατηγορίας για την επίλυση στρατιωτικών προβλημάτων, ακόμα κι αν αυτοί, ο πληθυσμός, πρέπει να συλληφθούν... με λάσο.
Δεν σας θυμίζει τίποτα;
Με τη βοήθεια ενός λάσο - μεταφορικά και κυριολεκτικά - πιάνονται τώρα οι Ουκρανοί άνδρες ουσιαστικά κάθε ηλικίας για να τους στείλουν σαν τροφή για κανόνια και να εξυπηρετήσουν τον μοναδικό στόχο που περιέγραψε ο Koch: Ο πληθυσμός πρέπει να χρησιμοποιηθούν ως δεύτερης κατηγορίας πολίτες» υποστήριξε ο Lavrov.

Κάνουν business με τον θάνατο

Ο Ρώσος ΥΠΕΞ κατηγόρησε την ηγεσία του Κιέβου ότι «κάνει business με τον θάνατο».
«Τα όπλα που δίνει στην Ουκρανία η Δύση, εντοπίζονται σε όλο τον κόσμο.
Το καθεστώς του Κιέβου είναι γνωστό για το ότι κάνει business με τα πάντα, ακόμα και με τον θάνατο.
Τα όπλα που δίνει η Δύση στο καθεστώς της Ουκρανίας έχουν εντοπιστεί όχι μόνο σε εμπόλεμες ζώνες στη Μέση Ανατολή, αλλά και σε παράνομες οργανώσεις στην Φινλανδία, στη Σουηδία, στη Δανία, στην Ολλανδία αλλά και στη Λωρίδα της Γάζας» τόνισε ο Lavrov.

Η Δύση έγραψε το ειρηνευτικό σχέδιο του Zelensky

Ο Lavrov υποστήριξε επίσης ότι η Δύση είναι ο συγγραφέας του περίφημου ειρηνευτικού σχεδίου του Zelensky, το οποίο έχει απορρίψει κατηγορηματικά η Μόσχα.
«Όλοι βλέπουν με τι φρενίτιδα οι Αγγλοσάξονες υπερασπίζονται την έλλειψη εναλλακτικών στη φόρμουλα Zelensky.
Αν είναι έτσι, τότε όλοι όσοι γνωρίζουν λίγο τη Δύση δεν πρέπει να έχουν καμία αμφιβολία ότι η Δύση ήταν αυτή που έγραψε αυτή τη «φόρμουλα Zelensky» είπε ο Lavrov.

Άρχισε η … διακοπή του σχεδίου της Δύσης

Όπως είπε ο Ρώσος ΥΠΕΞ, η Δύση αντιλαμβάνεται πλέον ότι «η διακοπή» του ουκρανικού σχεδίου έχει ήδη αρχίσει, αλλά δεν μπορεί να σταματήσει τη βοήθεια προς το Κίεβο λόγω κύρους και κέρδους.
«Οι αριθμοί που θάβονται στην Ουκρανία αποκαλύπτουν πόσο σημαντικό είναι για τη Δύση να εμποδίσουν τη «διακοπή» του σχεδίου τους για την Ουκρανία.
Ωστόσο, αντιλαμβάνονται ότι αυτή «διαταραχή» έχει ήδη αρχίσει.
Αλλά δεν μπορούν να σταματήσουν» τόνισε ο Lavrov.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης