Τελευταία Νέα
Διεθνή

IDF: Σε κατάσταση υψηλής ετοιμότητας ο στρατός, έτοιμος για οποιοδήποτε σενάριο

IDF: Σε κατάσταση υψηλής ετοιμότητας ο στρατός, έτοιμος για οποιοδήποτε σενάριο
"Επικίνδυνη εξέλιξη στον πόλεμο η δολοφονία" ανώτατων αξιωματούχων της Χαμάς στη Βηρυτό, "δεν θα μείνει ατιμώρητη", δηλώνει η Hezbollah
Ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού Daniel Hagari δήλωσε ότι οι ισραηλινές δυνάμεις έχουν τεθεί σε κατάσταση υψηλής ετοιμότητας και προετοιμάζονται για οποιοδήποτε σενάριο μετά τη δολοφονία του ανώτατου αξιωματούχου της Hamas, του Saleh al-Aruri.
Ο Hagari δήλωσε ότι ο στρατός έχει εστιάσει στην ήττα της Hamas όταν ρωτήθηκε από έναν δημοσιογράφο σε σχέση με τις αναφορές για τη δολοφονία του al-Aruri.
"Επικίνδυνη εξέλιξη στον πόλεμο η δολοφονία" ανώτατων αξιωματούχων της Hamas στη Βηρυτό, "δεν θα μείνει ατιμώρητη", δηλώνει η Hezbollah.
Η δολοφονία ανώτατων αξιωματούχων της Hamas στη Βηρυτό θεωρείται "σοβαρή επίθεση στον Λίβανο" και "επικίνδυνη εξέλιξη κατά τη διάρκεια του πολέμου μεταξύ του εχθρού και του άξονα της αντίστασης", αναφέρει η ισχυρή φιλοϊρανική οργάνωση Hezbollah του Λιβάνου σε αποψινή ανάρτησή της στο Telegram.
Η δολοφονία του Saleh al-Aruri όπως και των άλλων μελών των Ταξιαρχιών Αλ-Κάσαμ "δεν θα μείνει αναπάντητη", δεσμεύτηκε η Hezbollah, σε αντίποινα για την ισραηλινή ενέργεια, προσθέτοντας ότι η αντίσταση "έχει το δάχτυλο στη σκανδάλη".
Η Hezbollah τόνισε ότι η "δολοφονία" από το Ισραήλ του δεύτερου στην ιεραρχία της παλαιστινιακής Χαμάς, στο προπύργιό της στα νότια προάστια της Βηρυτού, "δεν θα μείνει ατιμώρητη".
"Το έγκλημα που συνιστά η δολοφονία του Saleh al-Aruri στην καρδιά του νότιου προαστίου της Βηρυτού είναι σοβαρή επίθεση εναντίον του Λιβάνου (...) και δεν θα μείνει αναπάντητη ή ατιμώρητη", δηλώνει η σιιτική οργάνωση, η οποία εδώ και σχεδόν τρεις μήνες εξαπολύει καθημερινά επιθέσεις κατά του Ισραήλ από τον νότιο Λίβανο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης