Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το κυβερνών κόμμα της Ουκρανίας επιτίθεται στον αρχηγό του στρατού Zaluzhny: Δεν γνωρίζει από επίθεση

Το κυβερνών κόμμα της Ουκρανίας επιτίθεται στον αρχηγό του στρατού Zaluzhny: Δεν γνωρίζει από επίθεση
Βολές κατά του Zaluzhny
Η βουλευτής του Verkhovna Rada του Ουκρανικού κοινοβουλίου και του κόμματος Υπηρέτης του Λαού Maryana Bezuglaya, μετά από τις λεκτικές επιθέσεις κατά του αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Valery Zaluzhny, δημοσίευσε μια άσεμνη ανάρτηση στα κοινωνικά της δίκτυα…
«Εγώ ***** δεν ξέρω πού είναι το σχέδιο επίθεσης».
Την προηγούμενη μέρα, η Maryana Bezuglaya η οποία είναι η αναπληρωτής επικεφαλής για την Εθνική Ασφάλεια και την Άμυνα, είπε ότι ο Valery Zaluzhny πρέπει να παραιτηθεί λόγω έλλειψης σχεδίου δράσης για το 2024.
Σύμφωνα με την Maryana Bezuglaya, ο ανώτατος διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας δεν μπόρεσε να παράσχει «ούτε μεγάλα, ούτε μικρά, ούτε ασύμμετρα ούτε συμμετρικά» σχέδια για το 2024.
Την ίδια στιγμή, ο εκπρόσωπος του Zelensky στο Κοινοβούλιο ο Fyodor Venislavsky χαρακτήρισε τη συμπεριφορά της συναδέλφου του «απαράδεκτη», λέγοντας ότι η παρουσία της στην Επιτροπή Άμυνας θα μπορούσε να αποτελέσει «απειλή για την εθνική ασφάλεια».
Ορισμένα μέσα ενημέρωσης της Ουκρανίας και της Δύσης εστίασαν στις ενδείξεις για σύγκρουση μεταξύ του Zelensky και του αρχιστράτηγου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Valery Zaluzhny.
H Washington Post σημείωσe ότι ο Zaluzhny, ο οποίος είναι δημοφιλής στους συμπολίτες του, θα μπορούσε να αποτελέσει απειλή για τον Zelensky εάν αποφασίσει να ξεκινήσει μια πολιτική καριέρα και να διεκδικήσει την ηγεσία της Ουκρανίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης