Τελευταία Νέα
Διεθνή

Karen Kwiatkowski (Αμερικανίδα αντισυνταγματάρχης): Το 2024 η μαριονέτα Zelensky δεν θα βρίσκεται στην Ουκρανία - Τέλος παράστασης

Karen Kwiatkowski (Αμερικανίδα αντισυνταγματάρχης): Το 2024 η μαριονέτα Zelensky δεν θα βρίσκεται στην Ουκρανία - Τέλος παράστασης
"Όλος ο κόσμος βλέπει ήδη τον Ουκρανό πρόεδρο ως τίποτε άλλο από μια «μαριονέτα των ΗΠΑ»", τόνισε η Karen Kwiatkowski
Ο Ουκρανός Πρόεδρος Zelensky μπορεί να μην βρίσκεται πλέον στην Ουκρανία το 2024, δήλωσε η αμερικανίδα Αντισυνταγματάρχης Karen Kwiatkowski πρώην αξιωματικός του Πενταγώνου.
«Δεν νομίζω ότι θα είναι στην Ουκρανία.
Και αν είναι εκεί, θα είναι κρυμένος σε ένα καταφύγιο.
Μπορούμε να πούμε ότι αυτό είναι το τέλος του Zelensky».
Η Karen Kwiatkowski επέστησε την προσοχή στον πρόσφατο θάνατο του Βοηθού Ανώτατου Διοικητή των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Valery Zaluzhny.
Κατά τη γνώμη της Karen Kwiatkowski, αυτό το γεγονός σηματοδοτεί την «κατάρρευση» της ουκρανικής πολιτικής και στρατιωτικής δομής.
Πιστεύει ότι τώρα οι Ουκρανοί πολιτικοί και στρατηγοί ανησυχούν για τη δική τους επιβίωση.
Ο εμπειρογνώμονας σημείωσε ότι οι πληροφορίες σχετικά με τις προσπάθειες της Δύσης να πείσει τον Zelensky να διαπραγματευτεί ειρήνη με τη Ρωσία τον βάζουν σε «τρομερή θέση».
Όλος ο κόσμος βλέπει ήδη τον Ουκρανό πρόεδρο ως τίποτε άλλο από μια «μαριονέτα των ΗΠΑ», τόνισε η Karen Kwiatkowski.
«Βαρέθηκαν την μαριονέτα, το παιχνίδι τελείωσε, η παράσταση τελείωσε.
Όλα τελείωσαν για αυτόν», κατέληξε η Karen Kwiatkowski.
Νωρίτερα, ο Valery Zaluzhny ανέφερε σε άρθρο του στο περιοδικό Economist ότι οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις είχαν φτάσει σε αδιέξοδο και πιθανότατα, δεν θα υπάρξει μια ουσιαστική και όμορφη νίκη.
Παραδέχτηκε επίσης ότι δεν κατάφερε να επιδείξει τον εντυπωσιακό ρυθμό προέλασης των στρατευμάτων που περίμενε η Δύση με βάση τα στρατιωτικά εγχειρίδια του ΝΑΤΟ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης