Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο απόλυτος κυνισμός - Ο Blinken «έντυσε» τον γιο του… Zelensky για το Halloween

Ο απόλυτος κυνισμός - Ο Blinken «έντυσε» τον γιο του… Zelensky για το Halloween
Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών έντυσε τον γιο του... Zenlensky και την κόρη του στα χρώματα της ουκρανικής σημαίας
Πλήθος αρνητικών σχολίων έχει προκαλέσει η επιλογή του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών, Antony Blinken, να ντύσει τον γιο του με στολή... Zelensky και την κόρη του στα χρώματα της ουκρανικής σημαίας για τον εορτασμό του Halloween.
Blinken1.jpg
Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Maria Zakharova, έκανε λόγο για κυνισμό.
«Μάλλον το έχετε δει. Είναι τερατώδες <...> Αυτό είναι κυνισμός. Μιλάω τώρα για τον Blinken, ο οποίος πήγε τα δύο παιδιά του στον Λευκό Οίκο, μικρά, όπως το καταλαβαίνω, πιθανώς περίπου έξι ή επτά χρονών, ίσως πέντε. Το μικρό αγόρι πήγε με ένα κοστούμι Zelensky και το κορίτσι πήγε ντυμένο σαν ουκρανική σημαία, ούτε καν με ουκρανικό κοστούμι ή κάτι τέτοιο, αλλά σαν σημαία της Ουκρανίας. Και το αγόρι με στολή Zelensky», είπε χαρακτηριστικά.
Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες ο γιος του Blinken φορά ένα πράσινο φούτερ με μια μικρή καρφίτσα αμερικανο-ουκρανικής σημαίας στο στήθος, που μοιάζει με την ενδυμασία του Ουκρανού προέδρου, Volodymyr Zelensky, με την οποία εμφανίζεται συχνά στα μέσα ενημέρωσης. Εν τω μεταξύ, η κόρη του Blinken φαινόταν να φορά ένα μπλε φόρεμα με κίτρινη κάπα, που ταιριάζει με τα χρώματα της σημαίας της Ουκρανίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης