Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Netanyahu έπαθε... Zelensky - Οργή στο Ισραήλ: Μένει σε πολυτελή βίλα Αμερικανού κροίσου με καταφύγιο - Πήρε μαζί τον σεφ του

Ο Netanyahu έπαθε... Zelensky - Οργή στο Ισραήλ: Μένει σε πολυτελή βίλα Αμερικανού κροίσου με καταφύγιο - Πήρε μαζί τον σεφ του
Όταν οι Netanyahu μετακόμισαν στη βίλα του Falic φέρεται, μάλιστα, να έφεραν τον προσωπικό τους σεφ, ο οποίος πληρώνεται από την ισραηλινή κυβέρνηση
Η δυσαρέσκεια προς τον Netanyahu αυξάνεται, καθώς ο Ισραηλινός πρωθυπουργός και η σύζυγός του έχουν μετακομίσει σε πολυτελή έπαυλη που ανήκει σε δισεκατομμυριούχο φίλο τους, ενώ ο πόλεμος μεταξύ του Ισραήλ και της Hamas συνεχίζεται στη Μέση Ανατολή.
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ αρχίζει και μοιάζει όλο και περισσότερο με τον ουκρανό πρόεδρο, Zelensky  ο οποίος φημίζεται για τα ακριβά γούστα ακόμη και εν μέσω πολέμου... 
Η έπαυλη, η οποία ανήκει στον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο Falik, φέρεται να διαθέτει ακόμη και πυρηνικό καταφύγιο. Ο Falic είναι φίλος των Netanyahu, σύμφωνα με την «Telegraph».

Η πολυτελής βίλα του Simon Falic

«Έχει τρία σπίτια, γιατί έπρεπε να μετακομίσει εκεί;»
Η απόφαση να μετακομίσουν στην έπαυλη την ώρα που μαίνεται ο πόλεμος με τη Hamas, ενώ το ζευγάρι διαθέτει επίσης δύο σπίτια στην Ιερουσαλήμ και ένα τρίτο στην ακτή, προκάλεσε επικρίσεις στα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης.
«Ανακαινίζουμε, εξασφαλίζουμε και χρηματοδοτούμε τρία σπίτια για την οικογένεια Netanyahu. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι νόμιμο αυτό» δήλωσε ο δημοσιογράφος Uri Misgav, σύμφωνα με την «Telegraph», στον λογαριασμό του στο Facebook.
Όταν οι Netanyahu μετακόμισαν στη βίλα του Falic φέρεται, μάλιστα, να έφεραν τον προσωπικό τους σεφ, ο οποίος πληρώνεται από την ισραηλινή κυβέρνηση.
Αν αποδειχθεί αλήθεια, θα πρόκειται για παραβίαση της ισραηλινής νομοθεσίας, που απαγορεύει στους κυβερνητικούς υπαλλήλους να εργάζονται σε ιδιωτικά σπίτια, σύμφωνα με την «Jerusalem Post».
villa-falic-israel.jpg.webp


Μειώνεται η δημοτικότητα του ισραηλινού πρωθυπουργού

Η διαμάχη αυτή έρχεται την ώρα που τόσο ο πρωθυπουργός όσο και η σύζυγός του αντιμετωπίζουν πλήγματα για την αντίδραση της κυβέρνησης στον πόλεμο.
Η δημοτικότητα του Netanyahu στο εσωτερικό της χώρας του έχει βυθιστεί τις τελευταίες εβδομάδες, με μόλις το 29% των Ισραηλινών να δηλώνουν ότι ήταν ο προτιμώμενος πρωθυπουργός τους σε δημοσκόπηση της 13ης Οκτωβρίου.
Στο στόχαστρο έχει βρεθεί και η σύζυγος του Netanyahu, για τις πέντε ημέρες που μεσολάβησαν μεταξύ των αρχικών επιθέσεων της Hamas και της συγκρότησης του υπουργικού συμβουλίου πολέμου.
«Η επιρροή της στις πολιτικές αποφάσεις ξεπερνά αυτή οποιασδήποτε προηγούμενης συζύγου πρωθυπουργού στην ισραηλινή ιστορία, ακόμη και σε παγκόσμια κλίμακα», δήλωσε πηγή ασφαλείας στην Telegraph. Ο ισραηλινός δημοσιογράφος Ben Caspit δήλωσε στην εφημερίδα ότι «η Σάρα είναι σίγουρα ανεπιθύμητη στις κηδείες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης