Τελευταία Νέα
Διεθνή

Seymour Hersh: Το Ισραήλ θέλει να μετατρέψει τη Γάζα σε Hiroshima αλλά χωρίς να ρίξει πυρηνικά

Seymour Hersh: Το Ισραήλ θέλει να μετατρέψει τη Γάζα σε Hiroshima αλλά χωρίς να ρίξει πυρηνικά
«Η στάση του Ισραηλινού πρωθυπουργού Benjamin Netanyahu , όπως εκτιμήθηκε από τους αναλυτές πληροφοριών, μου είπαν, ισοδυναμεί με αποφασιστικότητα να εξαφανίσει τη Hamas» σημειώνει ο βραβευμένος Αμερικανός δημοσιογράφος - ερευνητής
Σχετικά Άρθρα
Το Ισραήλ είναι αποφασισμένο να μετατρέψει την πόλη της Γάζας σε Hiroshima, αλλά χωρίς να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα, έγραψε ο βραβευμένος με Πούλιτζερ ερευνητής δημοσιογράφος Seymour Hersh στο ιστολόγιό του στο Substack, επικαλούμενος πηγές.
«Η στάση του Ισραηλινού πρωθυπουργού Benjamin Netanyahu , όπως εκτιμήθηκε από τους αναλυτές πληροφοριών, μου είπαν, ισοδυναμεί με αποφασιστικότητα «να εξαφανίσει τη Hamas».
Ένας ενημερωμένος αξιωματούχος μου είπε ότι «η πόλη της Γάζας βρίσκεται σε διαδικασία μετατροπής σε Hiroshima χωρίς να χρησιμοποιηθούν πυρηνικά όπλα», έγραψε ο Hersch.
Ο αξιωματούχος εξήγησε ότι ο ισραηλινός στρατός μπορεί να χρησιμοποιήσει βόμβες κατασκευής ΗΠΑ στην επιχείρηση εδάφους, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που είναι γνωστές ως «bunker busters», οι οποίες είναι ικανές να πλήξουν στόχους 30-40 μέτρα κάτω από τη γη, που μπορούν να βοηθήσουν στην καταστροφή των υπόγειων συστημάτων όπου η Hamas κατασκευάζει τα όπλα της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης