Τελευταία Νέα
Διεθνή

Fake τα video των Ισραηλινών για τον βομβαρδισμό του νοσοκομείου της Γάζας – Ξεσκεπάζεται ο πραγματικός ένοχος

Fake τα video των Ισραηλινών για τον βομβαρδισμό του νοσοκομείου της Γάζας – Ξεσκεπάζεται ο πραγματικός ένοχος
Διαγράφηκαν τα επίμαχα video των Ισραηλινών
Σχετικά Άρθρα

Καταρρίπτονται οι ισχυρισμοί των Ισραηλινών ότι δεν ευθύνονται οι ίδιοι αλλά Παλαιστίνιοι εξτρεμιστές για το μακελειό στο νοσοκομείο της Γάζας.
Το Newsweek αναφέρει ότι το video  που έδειχνε την επίθεση και που είχε δημοσιοποιηθεί σε δύο επίσημους λογαριασμούς του Ισραήλ «κατέβηκε».
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το  video που είχε αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα του Κράτους του Ισραήλ στο twitter όπως και στο λογαριασμό του Michael Herzog, του Ισραηλινού πρέσβη στις ΗΠΑ, διαγράφηκε μετά από την παρέμβαση του δημοσιογράφου Aric Toler από τους New York Times, ο οποίος αμφισβήτησε την ακρίβεια των πλάνων, αναφερόμενος στις χρονικές σημειώσεις του οπτικού υλικού και της στιγμής της επίθεσης.
Συγκεκριμένα, υποστηρίζει ότι οι χρονικές σημειώσεις στα video αυτά δείχνουν πως έγιναν τουλάχιστον 40 λεπτά μετά την έκρηξη στο νοσοκομείο.Ερωτηθείς για αυτήν την χρονική ανακρίβεια, ο ισραηλινός στρατός υποστηρίζει πως τα video αυτό δεν δημοσιεύτηκαν στον επίσημο λογαριασμό του και πως προέρχονται από το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ.
«Οτιδήποτε δεν σχετίζεται με τον ισραηλινό στρατό, δεν είμαστε σε θέση να σχολιάσουμε» ανέφερε ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού Daniel Hagari.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης