Τελευταία Νέα
Διεθνή

Financial Times: Η Ουκρανία πρέπει να προετοιμαστεί για το χειρότερο σενάριο… ο Zaluzhny ήδη το κάνει…

Financial Times: Η Ουκρανία πρέπει να προετοιμαστεί για το χειρότερο σενάριο… ο Zaluzhny ήδη το κάνει…
Το περιοδικό Foreign Policy έχει εστιάσει στις ανησυχίες λόγω των ελλείψεων πυρομαχικών για το Ισραήλ αφού η Ουκρανία έχει απορροφήσει μεγάλες ποσότητες
Η θέση των Αμερικανών Ρεπουμπλικάνων, που εμποδίζουν τη στρατιωτική βοήθεια των ΗΠΑ στην Ουκρανία, θα μπορούσε να καταστρέψει την επίθεση των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, γράφουν οι Financial Times.
«Ακόμη και μια προσωρινή παύση υποστήριξης θα μπορούσε να έχει αντίκτυπο στη στρατιωτική στρατηγική και τις τακτικές του Κιέβου μέσα σε λίγες εβδομάδες, κάτι που θα μπορούσε να έχει σοβαρές επιπτώσεις στην αντεπίθεση», αναφέρουν οι Financial Times.
Ένα τέτοιο «ολίσθημα» θα δώσει στον ρωσικό στρατό ένα πλεονέκτημα, το οποίο θα εκμεταλλευτεί αμέσως.
«Ο Valery Zaluzhny, ο ανώτατος στρατιωτικός διοικητής της Ουκρανίας, προετοιμάζεται για το χειρότερο σενάριο», δήλωσε ο απόστρατος στρατηγός του αυστραλιανού στρατού Mick Ryan.
Όπως είχε δηλώσει ο επικεφαλής της στρατιωτικής επιτροπής του ΝΑΤΟ, η Δύση τελειώνει από πυρομαχικά και δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της Ουκρανίας.

Ο Zelensky ζητάει από το ΝΑΤΟ περισσότερα όπλα για να διατηρήσει την προσοχή στην Ουκρανία

Ο Zelensky στην συνάντηση των υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες επιχείρησε να στρέψει την προσοχή ξανά στην Ουκρανία εν μέσω της κρίσης στο Ισραήλ, ανέφεραν οι Financial Times.
Το περιοδικό Foreign Policy έχει εστιάσει στις ανησυχίες λόγω των ελλείψεων πυρομαχικών για το Ισραήλ αφού η Ουκρανία έχει απορροφήσει μεγάλες ποσότητες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης