Διεθνή

Μονάδες Ουκρανών πεζοναυτών κοντά στο Energodar – Σε ετοιμότητα οι ρωσικές δυνάμεις στη Zaporizhia

Μονάδες Ουκρανών πεζοναυτών κοντά στο Energodar – Σε ετοιμότητα οι ρωσικές δυνάμεις στη Zaporizhia
Απόπειρες  των Ουκρανών να διασχίσουν τον ποταμό κοντά στο Energodar και τα νησιά Kakhovka
Σχετικά Άρθρα
Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις συγκέντρωσαν μονάδες πεζοναυτών κοντά στο Energodar, στα νησιά Kakhovka Resrvoir, λέει ο Dmitry Rogozin, γερουσιαστής του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου από την περιοχή Zaporizhia και επικεφαλής του στρατιωτικού κέντρου «Tsar's Wolves».
«Όσον αφορά το τμήμα του Δνείπερου της γραμμής επαφής, θα πρέπει να περιμένουμε εχθρικές απόπειρες να διασχίσουν τον ποταμό κοντά στο Energodar και τα νησιά Kakhovka.
Βλέπουμε συγκέντρωση Ουκρανών πεζοναυτών σε αυτές τις περιοχές», είπε Rogozin στο TASS, σχολιάζοντας τις πληροφορίες σχετικά με τις προετοιμασίες της Ουκρανίας για άλλη μια επίθεση στις περιοχές Kherson και Zaporizhia.
Πρόσθεσε ότι αυτή η πρόβλεψη βασίζεται στη συνεχή παρατήρηση του εχθρού.
«Εάν ο εχθρός ενεργήσει με βάση την κλασική επιχειρησιακή λογική, θα πρέπει να περιμένουμε προσπάθειες προετοιμασίας εισβολής στην τακτική κατεύθυνση Orekhov-Pologi στην περιοχή Rabotino-Verbovoye, προκειμένου να αποφευχθούν τα πλευρικά μας χτυπήματα, τα οποία μπορεί να κάνουν μια κίνηση τανάλιας, που θα οδηγήσει σε έναν κλοιό», είπε ο Rogozin.
Τον Σεπτέμβριο 2023, μια πηγή κοντά στις υπηρεσίες ασφαλείας είπε στο TASS ότι οι ουκρανικές δυνάμεις προετοιμάζουν μια επίθεση στις κατευθύνσεις Kherson και Zaporizhia στις αρχές Οκτωβρίου με στόχο να καταλάβουν τον πυρηνικό σταθμό ηλεκτροπαραγωγής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης