Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αποφασιστικό χτύπημα – Οι Ρώσοι κατέστρεψαν το κέντρο ελέγχου των ξένων μισθοφόρων στην Ουκρανία

Αποφασιστικό χτύπημα – Οι Ρώσοι κατέστρεψαν το κέντρο ελέγχου των ξένων μισθοφόρων στην Ουκρανία
Στην περίοδο από 24 έως 29 Σεπτεμβρίου, οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις πραγματοποίησαν εννέα πλήγματα με όπλα ακριβείας μεγάλης εμβέλειας και μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα
Σχετικά Άρθρα
Ο ρωσικός στρατός εξαπέλυσε εννέα επιδρομές σε στόχους στην Ουκρανία χρησιμοποιώντας πυραύλους cruise και μη επανδρωμένα αεροσκάφη αυτή την εβδομάδα ανακοίνωσε την Παρασκευή (29/9/2023) το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, προσθέτοντας πως το κέντρο ελέγχου που ανήκει στην Ουκρανική Λεγεώνα των Ξένων καταστράφηκε.
«Στην περίοδο από 24 έως 29 Σεπτεμβρίου, οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις πραγματοποίησαν εννέα πλήγματα με όπλα ακριβείας μεγάλης εμβέλειας και μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα.
Αποθήκες πυρομαχικών, στρατιωτικός εξοπλισμός των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, χώροι εκπαίδευσης ομάδων δολιοφθοράς, καθώς και εγκαταστάσεις φιλοξενίας για ουκρανικό στρατιωτικό προσωπικό και ξένοι μισθοφόροι χτυπήθηκαν», ανέφερε η Μόσχα.
Τα πλήγματα κατέστρεψαν το κέντρο ελέγχου της Λεγεώνας των Ξένων, δύο μεγάλες αποθήκες πυρομαχικών και διέκοψαν την παροχή ξένων όπλων και υλικοτεχνική υποστήριξη για τα ουκρανικά στρατεύματα που επιχειρούσαν στις κατευθύνσεις Donetsk και Zaporizhia, πρόσθεσε το υπουργείο.
«Οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις κατέστρεψαν πέντε μαχητικά αεροσκάφη της ουκρανικής Πολεμικής Αεροπορίας αυτή την εβδομάδα… δύο ακόμη μαχητικά MiG-29 που παραδόθηκαν από την Πολωνία, εκσυγχρονισμένα για τη χρήση δυτικών πυραυλικών όπλων.
Τα αεροσκάφη καταστράφηκαν κατά τη διάρκεια επίθεσης σε αεροδρόμιο στο Kulbakino στην περιοχή Nikolayev το βράδυ της Πέμπτης», σύμφωνα με τη Μόσχα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης