Τελευταία Νέα
Διεθνή

Kiyosaki: Η Σύνοδος Κορυφής των BRICS θα βάλει το τελευταίο καρφί στο φέρετρο του δολαρίου

Kiyosaki: Η Σύνοδος Κορυφής των BRICS θα βάλει το τελευταίο καρφί στο φέρετρο του δολαρίου
Ο Robert Kiyosaki εκτιμά πως οι χώρες BRICS θα υιοθετήσουν την πρόταση για ένα νέο νόμισμα που θα υποστηρίζεται από χρυσό υπό το όνομα «bric»
Στην αποδολαριοποίηση του κόσμου πιστεύει πως θα οδηγήσει η επικείμενη σύνοδος των BRICS (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα και Νότια Αφρική) σε έναν μήνα από τώρα, σύμφωνα με τον γνωστό συγγραφέα Robert Kiyosaki.
Δεδομένου ότι οι φήμες για ένταξη επιπλέον χωρών εντείνονται, ο γκουρού του personal finance είπε ότι «περίπου 41 έθνη, πιθανώς ακόμη και η Γαλλία» θα «συγκεντρωθούν» στη συνάντηση της 23ης Αυγούστου στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής, προκειμένου να αποδολαριοποιήσουν τον κόσμο…
Όπως αναφέρει στο σχετικό tweet του, o Kiyosaki εκτιμά πως οι χώρες BRICS θα υιοθετήσουν την πρόταση για ένα νέο νόμισμα που θα υποστηρίζεται από χρυσό υπό το όνομα «bric».
Θα ισοδυναμεί με μία ουγγιά χρυσού ή 3.000 δολάρια, και το οποίο θα σηματοδοτεί το τέλος της κυριαρχίας των Ηνωμένων Πολιτειών στην παγκόσμια οικονομία.

Οι ζοφερές προβλέψεις του Kiyosaki

Εν προκειμένω αξίζει να σημειωθεί πως τον Απρίλιο ο συγγραφέας προειδοποίησε ότι οι BRICS και άλλες χώρες θα αρχίσουν να καταρτίζουν σχέδια ενάντια στον «μεγάλο νταή της παιδικής χαράς», που είναι οι ΗΠΑ, και ότι αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε υπερπληθωρισμό, δικτατορίες και μαζικές δολοφονίες.
Σε κάθε περίπτωση, το δολάριο ΗΠΑ, λέει, ήδη χάνει τη θέση του ως παγκόσμιου αποθεματικού νομίσματος.
Ο Kiyosaki είχε επίσης προβλέψει πως στη Σύνοδο Κορυφής του Αυγούστου οι αρχηγοί κρατών των BRICS θα «ανακοινώσουν την έκδοση κρυπτονομίσματος που θα υποστηρίζεται από χρυσό» - κάτι που πιστεύει ότι θα οδηγήσει στο θάνατο του αμερικανικού νομίσματος, το οποίο λόγω των πολιτικών των αμερικανικών αρχών είναι άκρως πληθωριστικό.
Μάλιστα, συμβούλεψε τους ακολούθους του να αγοράσουν περιουσιακά στοιχεία όπως το Bitcoin (BTC), το οποίο «θα μπορούσε να φτάσει την τιμή των 120.000 δολ. το 2024».
Τέλος, ο συγγραφέας επανέλαβε για άλλη μία φορά τις ζοφερές προβλέψεις για το μέλλον των fiat νομισμάτων και ειδικότερα του δολαρίου…
Η Σύνοδος Κορυφής των BRICS θα βάλει το καρφί στο φέρετρο του δολαρίου…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης