Τελευταία Νέα
Διεθνή

Spiegel: Η Δύση δεν μπορεί να παρέχει σύντομα στην Ουκρανία πυρομαχικά - Η συμφωνία που ετοιμάζει η Γερμανία

Spiegel: Η Δύση δεν μπορεί να παρέχει σύντομα στην Ουκρανία πυρομαχικά - Η συμφωνία που ετοιμάζει η Γερμανία
Το Spiegel ανέφερε ότι η Γερμανία ετοιμάζει μια συμφωνία για την παροχή μακροπρόθεσμων πυρομαχικών στην Ουκρανία, καθώς και την αναπλήρωση των αποθεμάτων της
Οι δυτικές χώρες, και μεταξύ αυτών η Γερμανία, δεν θα είναι σε θέση να παρέχουν στην Ουκρανία πυρομαχικά σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς πρόκειται για ένα περίπλοκο ζήτημα, συμπεριλαμβανομένης της ανάγκης για εγγυήσεις για τους κατασκευαστές και της ανάγκης για αυτάρκεια, καθώς και του κινδύνου κοινωνικής δυσαρέσκειας, ανέφερε πρώην αντισυνταγματάρχης της Bundeswehr.
Το Spiegel ανέφερε ότι η Γερμανία ετοιμάζει μια συμφωνία για την παροχή μακροπρόθεσμων πυρομαχικών στην Ουκρανία, καθώς και την αναπλήρωση των αποθεμάτων της.
Το υπουργείο Άμυνας της χώρας υπέβαλε προς έγκριση στην επιτροπή προϋπολογισμού της Bundestag συμφωνία πλαίσιο για την προμήθεια 333.000 πυρομαχικών 155 χιλιοστών από την αμυντική εταιρεία Rheinmetall έως το 2029.
Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με το Spiegel, μόνο 20 χιλιάδες βλήματα πυροβολικού αυτού του διαμετρήματος παραμένουν στις αποθήκες της Bundeswehr.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης