Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία για δηλώσεις Biden για Jinping: Απρόβλεπτη η εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ

Ρωσία για δηλώσεις Biden για Jinping: Απρόβλεπτη η εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ
Έχουμε κακές σχέσεις με τις ΗΠΑ και πολύ καλές σχέσεις με την Κίνα είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου
Σχετικά Άρθρα
Χωρίς συνοχή και απρόβλεπτη χαρακτήρισε την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov αναφερόμενος στον χαρακτηρισμό δικτάτορας που απέδωσε στον Κινέζο πρόεδρο Xi Jinping o Αμερικάνος πρόεδρος Joe Biden.
Σύμφωνα με τον Peskov, προκύπτει μια αντίφαση μεταξύ των δηλώσεων του Biden και των προσπαθειών του υπουργού Εξωτερικών Anthony Blinken να αποκλιμακώσει την ένταση με την Κίνα.
«Είναι πολύ αντιφατικές ενδείξεις της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής, που αποτυπώνουν έναν έντονο στοιχείο απρόβλεπτου.
Από την άλλη πλευρά, είναι μια συνέχεια των πατρονικά αυταρχικών τάσεων στην εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ που είναι ήδη απαράδεκτες για πολλές χώρες
Μόλις πριν από λίγες ημέρες, είδαμε αναφορές για συναντήσεις του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ στο Πεκίνο και μεταξύ άλλων, διάφορες συμβιβαστικές δηλώσεις
Κατόπιν, ακολούθησε μια ακατανόητη κίνηση από την πλευρά του αρχηγού του κράτους να ακυρώσει ουσιαστικά αυτές τις συμφιλιωτικές ενέργειες του Blinken.
Ωστόσο, είναι δική τους υπόθεση.
Έχουμε τις δικές μας κακές σχέσεις με τις Ηνωμένες Πολιτείες και τις πολύ καλές μας σχέσεις με τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας» υποστήριξε ο Peskov.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης