Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συνδυασμένα ρωσικά πυρά - Βαριές απώλειες με 480 νεκρούς για τους Ουκρανούς στο Donetsk

Συνδυασμένα ρωσικά πυρά - Βαριές απώλειες με 480 νεκρούς για τους Ουκρανούς στο Donetsk
Σε διάστημα 24 ωρών οι Ουκρανοί έχασαν 480 στρατιώτες ως αποτέλεσμα των συνδυασμένων επιχειρήσεων του ρωσικού στρατού στο Donetsk
Σχετικά Άρθρα
Βαρύτατες απώλειες εξακολουθούν να μετρούν οι ουκρανικές δυνάμεις στην περιοχή του Donetsk.
Σε διάστημα 24 ωρών έχασαν 480 στρατιώτες ως αποτέλεσμα των συνδυασμένων επιχειρήσεων του ρωσικού στρατού στην περιοχή, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας Igor Konashenkov.
«Συνολικά, την περασμένη ημέρα σε αυτήν την κατεύθυνση εξοντώθηκαν περισσότεροι από 480 Oυκρανοί στρατιώτες και ξένοι μισθοφόροι ενώ καταστράφηκαν 12 τεθωρακισμένα οχήματα μάχης, 30 αυτοκίνητα, ένα οβιδοβόλο D-20 και ένα μηχανοκίνητο σύστημα πυροβολικού Gvozdika», σημείωσε.
Μια αποθήκη πυρομαχικών πυροβολικού της 54ης μηχανοποιημένης ταξιαρχίας των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων καταστράφηκε κοντά στη Belogorovka στη Λαϊκή Δημοκρατία του Lugansk, πρόσθεσε.

Προέλαση στο Bakhmut

Οι ρωσικές ομάδες επίθεσης καταλαμβάνουν άλλα τέσσερα τετράγωνα στο Bakhmut (Artyomovsk).
«Στην κατεύθυνση του Donetsk, οι ομάδες επίθεσης συνέχισαν να εξαναγκάζουν τον εχθρό στο δυτικό τμήμα της πόλης Artyomovsk και απελευθέρωσαν τέσσερις συνοικίες», ανέφερε ο στρατηγός.
Οι μονάδες των αερομεταφερόμενων δυνάμεων κατά τη διάρκεια των μαχών για την πόλη παρέλυσαν τον εχθρό στα βόρεια και νότια προάστια, τόνισε.
Έως και 85 Ουκρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν στην περιοχή Kupyansk.
«Στην κατεύθυνση Kupyansk, συνδυασμένα πυρά αεροπορίας και πυροβολικού έπληξαν εχθρικές μονάδες σε περιοχές κοντά στους οικισμούς Sinkovka, Kislovka, Kamenka, Masyutovka στην περιοχή Kharkov και Novosyolovskoye στη Λαϊκή Δημοκρατία του Lugansk.
Οι ρωσικές δυνάμεις σκότωσαν έως και 65 Ουκρανούς στρατιώτες στην περιοχή Krasny Liman ενώ πάνω από 30 ήταν οι απώλειες για το Κίεβο στη Zaporizhia.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης