Τελευταία Νέα
Διεθνή

H Tesla θα εξάγει στον Καναδά το Model Y που παράγει στην Κίνα

H Tesla θα εξάγει στον Καναδά το Model Y που παράγει στην Κίνα
Η κίνηση θα συνδέει το μεγαλύτερο και οικονομικότερο εργοστάσιο της Tesla στον κόσμο που βρίσκεται στην Κίνα με τη Βόρεια Αμερική, που αποτελεί τη μεγαλύτερη της αγορά
Σχετικά Άρθρα
Η Tesla άρχισε να παράγει στη Σαγκάη μια έκδοση του Model Y που θα πωλείται από το 2023 στον Καναδά.
Αυτή είναι η πρώτη φορά που θα στείλει αυτοκίνητα από την Κίνα στη Βόρεια Αμερική σύμφωνα με άτομα με άμεση γνώση του σχεδίου και ένα σημείωμα που είδε το Reuters.
Η κίνηση θα συνδέει το μεγαλύτερο και οικονομικότερο εργοστάσιο της Tesla στον κόσμο με τη Βόρεια Αμερική, που αποτελεί τη μεγαλύτερη αγορά για την Tesla.
Το Model Y είναι το μοντέλο του κατασκευαστή ηλεκτρικών οχημάτων (EV) με τις μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως.
Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η Tesla δημοσίευσε στον ιστότοπό της ότι θα προσφέρει μια νέα, φθηνότερη έκδοση του Model Y της στον Καναδά, με κίνηση στους πίσω τροχούς του crossover τύπου SUV και τιμή 10.000 καναδικά δολάρια λιγότερα από την έκδοση μεγάλης εμβέλειας του οχήματος που διατίθεται στην εν λόγω αγορά.
Σύμφωνα με τον ιστότοπο της Tesla, οι πελάτες στον Καναδά μπορούν να παραλάβουν τη νέα έκδοση του Model Y μεταξύ Μαΐου και Ιουλίου.
Ο ιστότοπος της καναδικής κυβέρνησης ενημερώθηκε επίσης την ίδια μέρα και δείχνει ότι η νέα έκδοση του Model Y και η πιο ακριβή παραλλαγή πληρούν και οι δύο τις προϋποθέσεις ώστε να πάρουν την έκπτωση των 5.000 καναδικών δολαρίων.
Η Tesla Shanghai ξεκίνησε την παραγωγή της έκδοσης του Model Y με προορισμό τον Καναδά νωρίτερα αυτό το μήνα, είπε ο άνθρωπος που γνωρίζει την εξέλιξη.
Το σημείωμα παραγωγής που εξετάστηκε από το Reuters έδειξε ότι τα οχήματα είχαν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί για εξαγωγή στη Βόρεια Αμερική, με στόχο η παραγωγή να φτάσει τα 9.000 αυτό το τρίμηνο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης