Τελευταία Νέα
Διεθνή

Medvedev: H Γερμανία να θυμάται ότι μία επίθεση στη Ρωσία θα... τελειώσει με μία ρωσική παρέλαση στο Βερολίνο

Medvedev: H Γερμανία να θυμάται ότι μία επίθεση στη Ρωσία θα... τελειώσει με μία ρωσική παρέλαση στο Βερολίνο
Σκληρή επίθεση Medvedev στις γερμανικές αναφορές για επιθέσεις στη ρωσική επικράτεια
Σχετικά Άρθρα
Με… μαθήματα ιστορίας απάντησε ο αντιπρόεδρος του ρωσικού συμβουλίου Ασφαλείας Dmitry Medvedev σχολιάζοντας τις αναφορές του Γερμανού υπουργού Άμυνας Boris Pistorius ότι οι ουκρανικές επιθέσεις κατά της Ρωσίας είναι φυσιολογικές.
«Ο Γερμανός υπουργός Άμυνας, χωρίς να το πολυσκεφτεί, ξεστόμισε κάτι για στρατιωτικές επιχειρήσεις στο έδαφός μας. Σίγουρα ζηλεύει τη δόξα των διοικητών του τρίτου Ράιχ.
Λοιπόν, πρέπει πραγματικά να θυμάται έναν ιστορικό οιωνό.
Ένας Γερμανός που θέλει να επιτεθεί στη Ρωσία, πρέπει να είναι έτοιμος για την παρέλασή μας στο Βερολίνο», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Στις 20 Απριλίου ο Γερμανός υπουργός Άμυνας μιλώντας στο κανάλι ZDF είπε ότι είναι «απολύτως φυσιολογικό» για τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις να διεξάγουν επιχειρήσεις στο ρωσικό έδαφος χωρίς να βλάπτουν τους αμάχους.
Επίθεση όμως εξαπέλυσε ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας και κατά της Βρετανίας λέγοντας ότι « έχει δείξει ιστορικά εχθρότητα προς τη Μόσχα και θα το κάνει και στο μέλλον»,
«Η Βρετανία ήταν πάντα, είναι και θα είναι ο αιώνιος εχθρός μας.
Τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που το αλαζονικό, απεχθές βρεγμένο νησί της βυθιστεί στην άβυσσο της θάλασσας από ένα κύμα που θα προκληθεί από ένα ρωσικό οπλικό σύστημα αιχμής», σημείωσε ο Ρώσος αξιωματούχος
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης