Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Τερατώδης τυχόν χρήση οβίδων απεμπλουτισμένου ουρανίου – Προπαγάνδα Βρετανών

Ρωσία: Τερατώδης τυχόν χρήση οβίδων απεμπλουτισμένου ουρανίου – Προπαγάνδα Βρετανών
Ήθελαν να διακόψουν την ατζέντα των σινο-ρωσικών συνομιλιών υποστηρίζει η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ
Σχετικά Άρθρα
Τυχόν χρήση οβίδων απεμπλουτισμένου ουρανίου στην Ουκρανία θα είναι μια τερατώδης και ασύλληπτη κίνηση υποστήριξε η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ, Maria Zakharova, η οποία υποστήριξε πως οι Βρετανοί εσκεμμένα προκάλεσαν αυτήν την εξέλιξη προκειμένου να διαταράξουν, αν όχι να διακόψουν την ατζέντα των διαπραγματεύσεων Ρωσίας και Κίνας που ήταν σε εξέλιξη με την επίσκεψη του Κινέζου προέδρου Xi Jinping στη Μόσχα.
«Αυτοί οι Βρετανοί δεν μπορούν να καταλάβουν με τίποτα ότι είναι αδύνατο να διακόψουν την εποικοδομητική και δημιουργική ατζέντα Ρωσίας - Κίνας με όποια πληροφορία, προπαγάνδα και χειραγώγηση και αν επιστρατεύσουν.
Καμία εκστρατεία δημόσιων σχέσεων, καμία υστερία δεν μπορεί να τη σταματήσει» ανέφερε σε δηλώσεις της η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ.
Όπως είπε η Zakharova, οι δηλώσεις των Βρετανών για την αποστολή οβίδων απεμπλουτισμένου ουρανίου στις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις, τη στιγμή που Ρωσία και Κίνα υπέγραφαν έγγραφα και έκαναν δηλώσεις για τη σταθερότητα και την ειρήνη, «βλάπτουν μόνο το ίδιο το Ηνωμένο Βασίλειο».
«Το να κάνεις δηλώσεις που εστιάζουν σε μια ατζέντα καταστροφής, είναι απόδειξη πλήρους ανικανότητας» υπογράμμισε η Zakharova, επισημαίνοντας πως θα είναι αδύνατο να ελεγχθούν οι συνέπειες της ακτινοβολίας από την χρήση οβίδων απεμπλουτισμένου ουρανίου στην Ουκρανία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης