Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σκάνδαλο μεγατόνων: Aπάτη οι δοκιμές εμβολίων Pfizer - Η Moderna προετοιμαζόταν για 1 δισεκ. εμβόλια Covid από το... 2019!

Σκάνδαλο μεγατόνων: Aπάτη οι δοκιμές εμβολίων Pfizer - Η Moderna προετοιμαζόταν για 1 δισεκ. εμβόλια Covid από το... 2019!
Αποκαλύψεων... συνέχεια με λεπτομέρειες για συγκαλύψεις και απάτες που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια των δοκιμών των εμβολίων της Pfizer για τον COVID-19
Σχετικά Άρθρα

Νέα στοιχεία αποκαλύπτουν δύο μεγάλα σκάνδαλα που αφορά την πανδημία Covid, τα εμβόλια και δύο από τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρίες Pfizer και Moderna:
αναφορικά με την πρώτη, στοιχεία αποκαλύπτουν πως εξαπάτησε, ούτε λίγο, ούτε πολύ τις αρχές και την κοινή γνώμη για την ασφάλεια των εμβολίων αποκρύπτοντας στοιχεία και μοχλεύοντας τις δοκιμές και αναφορικά με την δεύτερη, πως γνώριζε από το 2019 πως το 2020 θα ξεσπούσε πανδημία και είχε μάλιστα δώσει εντολή να παρασκευαστούν 1 δισεκατομμύριο δόσεις εμβολίων γιατί η πανδημία ερχόταν το 2020!!!

Πως οι δοκιμές Pfizer ήταν απάτη

Εν συντομία,
- η Die Welt, ένα κύριο μέσο ενημέρωσης στη Γερμανία, αποκάλυψε ότι πολλά άτομα που υπέστησαν ανεπιθύμητες παρενέργειες, συμπεριλαμβανομένων θανάτων, κατά τη διάρκεια των δοκιμών εμβολίων της Pfizer για τον COVID-19 αφαιρέθηκαν από τα δεδομένα της δοκιμής
- Ένα άτομο γνωστό ως "Pfizer Subject C4591001 1162 11621327" πέθανε τρεις ημέρες μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης του εμβολίου COVID της Pfizer, σύμφωνα με πληροφορίες λόγω εγκεφαλικού επεισοδίου και αρτηριοσκλήρωσης,  κρίθηκε άσχετο με τα εμβόλια
- Το CDC έχει προειδοποιήσει έκτοτε ότι άτομα ηλικίας 65 ετών και άνω που έλαβαν το ενημερωμένο (δισθενές) ενισχυτικό εμβόλιο COVID-19 της Pfizer ενδέχεται να διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο εγκεφαλικού και απεκρύβη
- Η Die Welt αποκάλυψε επίσης αντιφάσεις στα έγγραφα της Pfizer, παρενέργειες από την υποβάθμιση του εμβολίου και μαζική «επείγουσα ενημέρωση» των υποκειμένων της μελέτης, κάτι που δεν αποκαλύφθηκε σε μεταγενέστερη μελέτη έγκρισης
- Τον Νοέμβριο του 2020, η Pfizer ισχυρίστηκε ότι το εμβόλιο COVID-19 ήταν 95% αποτελεσματικό κατά του COVID-19, αλλά αυτό ήταν εξαιρετικά παραπλανητικό και βασίστηκε σε λανθασμένη μεθοδολογία, συμπεριλαμβανομένης της εξαίρεσης ατόμων που έλαβαν COVID-19 εντός 14 ημερών από την πρώτη τους λήψη
- Η Pfizer έχει ωφεληθεί πάρα πολύ παρά τις ανησυχίες, κερδίζοντας 100 δισεκατομμύρια δολάρια - ποσό ρεκόρ- το 2022, συμπεριλαμβανομένων 37,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τα εμβόλια COVID-19 και 18,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων για το αντιιικό της φάρμακο Paxlovid

Αναλυτικότερα.... σε συνέχεια των αποκαλύψεων λεπτομερειών σχετικά με συγκαλύψεις και απάτες που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια των δοκιμών των εμβολίων της Pfizer για τον COVID-19, η Die Welt αποκάλυψε ότι πολλά άτομα που υπέστησαν ανεπιθύμητες ενέργειες, και θάνατο, αφαιρέθηκαν από τα δεδομένα των δοκιμών (1,2), τα οποία παραποιήθηκαν «για να δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση», η λήψη του εμβολίου είναι 90% αποτελεσματική, για παράδειγμα, εξαιρώντας τους συμμετέχοντες που έλαβαν το εμβόλιο και ανέπτυξαν COVID-19 μέσα στις επόμενες 14 ημέρες (3).
Συνολικά, δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι τα εμβόλια COVID-19 δεν είναι αξιόπιστα.

Οι θάνατοι σημειώθηκαν εντός ημερών από τη λήψη των δόσεων.

Η έκθεση της Die Welt περιέγραψε αρκετούς θανάτους που συνέβησαν λίγο μετά τους εμβολιασμούς, αλλά εξαιρέθηκαν από τα δεδομένα της δοκιμής.
Ανάμεσά τους ήταν ένα άτομο γνωστό ως «Pfizer subject C4591001 1162 11621327».
Το άτομο, ένας άνδρας 60 ετών, πέθανε τρεις ημέρες μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης του εμβολίου της Pfizer για τον COVID, σύμφωνα με πληροφορίες λόγω εγκεφαλικού επεισοδίου (4) και αρτηριοσκλήρωσης.
Ο ανεξάρτητος δημοσιογράφος Igor Chudov περιέγραψε την υπόθεση στο Substack, σημειώνοντας ότι ο άνδρας ανακαλύφθηκε μέσω ελέγχου κοινωνικής πρόνοιας και μπορεί να πέθανε εντός δύο ημερών από το εμβόλιο και όπως ανέφερε (5):

«Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η πιθανή αιτία θανάτου ήταν η εξέλιξη της αθηροσκληρωτικής νόσου.
Οι σχετικές εξετάσεις ήταν άγνωστες.
Τα αποτελέσματα της αυτοψίας δεν ήταν διαθέσιμα τη στιγμή της παρούσας έκθεσης.
Κατά τη γνώμη του ερευνητή, δεν υπήρχε εύλογη πιθανότητα η αρτηριοσκλήρωση να σχετίζεται με την παρέμβαση της μελέτης, τη λήψη φαρμάκων ή τις διαδικασίες κλινικών δοκιμών, αλλά μάλλον να σχετίζεται με υποψία υποκείμενης νόσου.
Η Pfizer συμφώνησε με την εκτίμηση της αιτιότητας του ερευνητή».


Ωστόσο, ο ιατροδικαστής αγνοούσε ότι ο άνδρας είχε υποβληθεί σε πειραματικό εμβολιασμό για την COVID-19 λίγο πριν από το θάνατό του και δεν έδωσε στην εξέταση μια πιο προσεκτική ματιά.
Η Pfizer παρέλειψε επίσης να ζητήσει την έκθεση του ιατροδικαστή για να αξιολογήσει μια πιθανή σύνδεση (6).

«Μόλις πήραν τη λέξη της αστυνομικής έκθεσης ότι πέθανε από «αρτηριοσκλήρωση», δήλωσαν ότι το εμβόλιο Covid δεν μπορεί να προκαλέσει «αρτηριοσκλήρωση» και το έκριναν «άσχετο».
Ο ασθενής θάφτηκε και ξεχάστηκε.
Αν μπορώ να μαντέψω, η διάγνωση του ιατροδικαστή δεν ήταν καν ακριβής.
Τα φάρμακα που λάμβανε ο νεκρός δείχνουν ότι δεν υπήρχε συνεχιζόμενη, σοβαρή σκληρωτική νόσος».

Η Pfizer ψευδώς αποφάνθηκε ότι οι θάνατοι δεν είχαν σχέση με τους εμβολιασμούς

Ένα άλλο άτομο στη δοκιμή της Pfizer πέθανε επίσης 20 ημέρες μετά τους εμβολιασμούς.
Ο θάνατος κρίθηκε ως οφειλόμενος σε καρδιακή ανακοπή.
Αλλά η φαρμακευτική ειδικός Susanne Wagner είπε στην Die Welt (7):
«Σύμφωνα με την τρέχουσα κατάσταση της επιστήμης, αυτές οι δύο περιπτώσεις θα αποδοθούν στον εμβολιασμό, ειδικά αφού η αμερικανική υγειονομική αρχή CDC διερευνά επί του παρόντος τα εγκεφαλικά σε εμβολιασμένα άτομα και είναι γνωστό.
[Οι ερευνητές της Pfizer] έκριναν ψευδώς αυτούς τους θανάτους άσχετους».

Πράγματι, μια ανακοίνωση που έγινε από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ και την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων προειδοποίησε ότι άτομα ηλικίας 65 ετών και άνω που έλαβαν το ενημερωμένο (δισθενές) αναμνηστικό εμβόλιο COVID-19 της Pfizer ενδέχεται να διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο εγκεφαλικού. (8)
Το Vaccine Safety Datalink (VSD) του CDC, το οποίο χρησιμοποιεί επιτήρηση σχεδόν σε πραγματικό χρόνο για την παρακολούθηση της ασφάλειας των εμβολίων, επισήμανε το πιθανό ζήτημα ασφάλειας, αποκαλύπτοντας ότι τα άτομα ηλικίας 65 και άνω ήταν πιθανότερο να πάθουν ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο 21 ημέρες μετά τη λήψη του δισθενούς εμβολίου COVID-19 της Pfizer σε σύγκριση με 22 έως 44 ημέρες αργότερα (9).

Οι περίεργες ώρες δημοσιεύσεων, οι αντιφάσεις και το... ξεστράβωμα των ανθρώπινων - πειραματόζωων

Ο FDA και τα CDC δημοσίευσαν τη δήλωση Παρασκευή βράδυ πριν από ένα τριήμερο Σαββατοκύριακο, «που είναι απόδειξη ότι ήθελαν να το θάψουν το θέμα», είπε η Δρ. Meryl Nass (10).
Ακόμη και ο γενικός χειρουργός της Φλόριντα Δρ. Joseph Ladapo έγραψε στο Twitter σχετικά με τον περίεργο χρόνο της ανακοίνωσης: (11, 12)
«Τι καλύτερη ώρα από το απόγευμα της Παρασκευής για τον @CDCgov και τον @US_FDA για να ενημερώσουν τους Αμερικανούς ότι τα εμβόλια mRNA που «σπρώχνουν» μπορεί να προκαλούν εγκεφαλικά;
Μην ανησυχείτε, θα φροντίσουμε να βγει η λέξη - όπως ακριβώς κάναμε εδώ και μήνες».


Η Die Welt αποκάλυψε επίσης αντιφάσεις στα έγγραφα της Pfizer και μαζική αφαίρεση τυφλών των υποκειμένων της μελέτης, κάτι που δεν αποκαλύφθηκε σε μεταγενέστερη μελέτη έγκρισης (13):
«Με μια πτώση, η διαχείριση των τεστ αποχαιρέτησε 53 άτομα στις 31 Αυγούστου 2020.
Οι υποψήφιοι του τεστ «ενημερώθηκαν κατεπειγόντως» για την κατάσταση εμβολιασμού τους, μια διαδικασία που το πρωτόκολλο μελέτης της Pfizer προβλέπει ρητά μόνο σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης».
Αλλά δεν υπάρχει τίποτα σχετικώς αναφερόμενο στη μελέτη για την έγκριση του εμβολίου.
Σε έγγραφα πρωτοκόλλου που είναι διαθέσιμα στη WELT και τα οποία στην πραγματικότητα δεν προορίζονται για το κοινό, οι υπεύθυνοι παγιδεύονται σε αντιφάσεις».

Σοβαρή παρενέργεια εμβολιασμών

Ένα άλλο παράδειγμα που αποκαλύφθηκε από την Die Welt αφορά τον συμμετέχοντα στη δίκη Augusto Roux, δικηγόρο στην Αργεντινή.
Αφού έλαβε τη δεύτερη δόση του εμβολίου COVID-19 της Pfizer, ένιωσε δύσπνοια και πόνο στο στήθος και λιποθύμησε.
Μέσα σε λίγες μέρες, επισκέφτηκε ένα νοσοκομείο για τα συμπτώματά του, όπου βρέθηκε αρνητικός για COVID-19, αλλά μια αξονική τομογραφία έδειξε υγρό, ή περικαρδιακή συλλογή, στην καρδιά του Roux.

Ένας γιατρός σημείωσε στο γράφημά του, «Ανεπιθύμητη αντίδραση στο εμβόλιο του κορωνοϊού (μεγάλη πιθανότητα).»
Παρά αυτή τη σύνδεση και τα συνεχιζόμενα προβλήματα υγείας, αυτή η ανεπιθύμητη ενέργεια υποβαθμίστηκε από την Pfizer και καταγράφηκε ως άσχετη με τον εμβολιασμό.
Σύμφωνα με την Die Welt (14):
«Τους επόμενους μήνες, ο Roux έχασε 14 κιλά, είχε ηπατικά προβλήματα και η καρδιά του χτυπούσε μερικές φορές ακανόνιστα…
Η διάγνωση για τα συμπτώματα μετά τον δεύτερο εμβολιασμό είναι πολύ πιθανό να είναι «περικαρδίτιδα», φλεγμονή της καρδιάς.
Όλα αυτά ταιριάζουν ακριβώς με μια κλινική εικόνα που έχει και το Ινστιτούτο Paul Ehrlich στη λίστα με τις «σπάνιες παρενέργειες» για τα εμβόλια mRNA.


Η ιστορία του, θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς, θα έπρεπε να εμφανίζεται στα κομβικά κείμενα μελέτης της Pfizer, αλλά δεν συμβαίνει.
Τα έγγραφα της φαρμακευτικής εταιρείας αναφέρουν ότι ο Roux ενημέρωσε την ερευνητική ομάδα ότι νοσηλευόταν με πνευμονία και στις δύο πλευρές, μετά την αρχική αναφορά, η οποία είχε ταξινομηθεί ως «ανεπιθύμητη ενέργεια επιπέδου 1 τοξικότητας».
Αυτό δεν θα μπορούσε να έχει καμία σχέση με το εμβόλιο, λέει ο φάκελος, μάλλον πρόκειται για λοίμωξη Covid.
Ούτε μια λέξη ότι ο Roux είχε βγει αρνητικός για Covid σε αρκετές δοκιμές PCR.»

Η Pfizer δημιούργησε μια «ψευδαίσθηση» αποτελεσματικότητας

Τον Νοέμβριο του 2020, η Pfizer ισχυρίστηκε ότι το εμβόλιο COVID-19 ήταν 95% αποτελεσματικό κατά του COVID-19, αλλά αυτό ήταν εξαιρετικά παραπλανητικό και βασίστηκε σε λανθασμένη μεθοδολογία (15)
Ένα κόλπο που χρησιμοποιείται για να λάβουμε αυτήν την παραπλανητικά υψηλή απόδοση είναι να αγνοήσουμε τα άτομα που προσβλήθηκαν από την COVID-19 μέσα σε 14 ημέρες μετά την πρώτη τους λήψη.
Στη δοκιμή της Pfizer, το 37,2% όσων υποβλήθηκαν σε εξετάσεις για COVID-19 εντός 13 ημερών από την πρώτη τους δόση ήταν θετικοί — αλλά δεν υπολογίζονται ως τέτοιοι.
Πώς μπορεί να συμβεί αυτό το στρεβλό αποτέλεσμα;
Εξηγείται στο "Where are the numbers" του Substack, ένα ενημερωτικό δελτίο σχετικά με την κατάχρηση της επιστήμης και των στατιστικών (16):

«Φανταστείτε την πιο ακραία περίπτωση κατά την οποία κάθε εμβολιασμένο άτομο κολλάει Covid μέσα στις δύο πρώτες εβδομάδες από την πρώτη του δόση.
Στη συνέχεια, υποθέτοντας (όπως είναι πιθανό) ότι κανένας δεν μολύνθηκε για δεύτερη φορά εντός των 19 εβδομάδων, σύμφωνα με τον ορισμό της μελέτης κανένα εμβολιασμένο άτομο δεν μολύνθηκε ποτέ με Covid καθ' όλη την περίοδο της μελέτης.
Εάν μόνο ένα άτομο στην μη εμβολιασμένη συγκριτική κοόρτη είχε προσβληθεί από Covid, κατά την ίδια περίοδο, η αποτελεσματικότητα του εμβολίου (ορίζεται ως ένα μείον στο ποσοστό των εμβολιασμένων μολυσμένων διαιρούμενο με το ποσοστό των μη εμβολιασμένων μολυσμένων επί 100) θα αναφέρεται ως 100%.

Αγνοήθηκε ότι δεν... βόλευε

Η μελέτη διαπίστωσε ότι κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε περιόδου δύο εβδομάδων από τις 28 Δεκεμβρίου 2020 έως τις 19 Μαΐου 2021, το ποσοστό μόλυνσης από τον COVID-19 ήταν περίπου 0,8%, σε σύγκριση με 37,2% μεταξύ αυτών που δοκιμάστηκαν εντός δύο εβδομάδων από την πρώτη τους λήψη.
«Εάν οι άνθρωποι ελέγχονταν κάθε δύο εβδομάδες, τότε θα μπορούσαμε εύλογα να συμπεράνουμε ότι οι εμβολιασθέντες μολύνθηκαν - μέσα σε δύο εβδομάδες από την πρώτη τους δόση- σε ποσοστό που ήταν σχεδόν 50 φορές μεγαλύτερο από το γενικό ποσοστό για αυτόν τον πληθυσμό», αλλά «αν δεν «Ψάξετε για τον Covid, δεν κάνετε τεστ ή αγνοώντας τα αποτελέσματα των δοκιμών δεν θα τον βρείτε» (17).

Τόνισαν επίσης ότι δεν σημειώθηκε θάνατος μεταξύ των συμμετεχόντων που βρέθηκαν θετικοί στον COVID-19 και είχαν τουλάχιστον ένα σύμπτωμα παρόμοιο με τον COVID-19, συμπεριλαμβανομένων των 812 (από τους 1.482) που ήταν μη εμβολιασμένοι. Αλλά επειδή αυτό κάνει τις λήψεις να φαίνονται περιττές και αναποτελεσματικές, βολικά αγνοήθηκε (18)
«[T]υπήρξε ένα μεγάλο σύνολο μηδενικών θανάτων: ποσοστό θνησιμότητας λόγω μόλυνσης (IFR) 0%. Και 812 από αυτούς ήταν ανεμβολίαστοι. Λάβετε υπόψη σας ότι αυτό όταν ο Covid υποτίθεται ότι μαινόταν παγκοσμίως και προκαλούσε εκτεταμένους θανάτους.
Και φυσικά αυτό το ψήγμα κατά κάποιο τρόπο δεν αναφέρθηκε ποτέ στην περίληψη, στα κύρια αποτελέσματα, στα συμπεράσματα ή στη συζήτηση. Εμφανίστηκε μόνο στην ενότητα λεπτομερών αποτελεσμάτων (μαζί με το γεγονός ότι μόνο το 2% νοσηλεύτηκε).

Περισσότεροι θάνατοι στην ομάδα εμβολιασμών από την ομάδα εικονικού φαρμάκου

Ο πρώην διαχειριστής χαρτοφυλακίου της Blackrock Edward Dowd προειδοποίησε επίσης για προβλήματα με τη δοκιμή της Pfizer.
Ένας φίλος από τη βιομηχανία βιοτεχνολογίας του είπε ότι η Pfizer είχε χάσει το τελικό σημείο θνησιμότητας από όλες τις αιτίες στην αρχική κλινική δοκιμή, πράγμα που σημαίνει ότι στην ομάδα που έλαβε το εμβόλιο υπήρξαν περισσότεροι θάνατοι από ό,τι στην ομάδα του εικονικού φαρμάκου.
Κανονικά, κατά τη διαδικασία έγκρισης του φαρμάκου, εάν αποτύχετε σε αυτό το τελικό σημείο, δεν λαμβάνετε έγκριση, είπε ο Dowd.
«Όταν αυτό κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο, τα στελέχη της βιοτεχνολογίας που το είδαν αποφάσισαν ότι δεν επρόκειτο να λάβουν ενισχυτικές δόσεις και οι άνθρωποι που δεν είχαν υποβληθεί σε εμβολιασμό δεν επρόκειτο να υποβληθούν σε εμβολιασμό» (19).

Η «πληροφοριοδότης» Brooke Jackson, μια περιφερειακή διευθύντρια που εργαζόταν στο παρελθόν στην υπεργολάβο της Pfizer, Ventavia Research Group, η οποία δοκίμαζε το εμβόλιο COVID-19 της Pfizer, ήταν επίσης μάρτυρας παραποιημένων δεδομένων, «ενημερωμένων» ασθενών, ανεπαρκώς εκπαιδευμένων εμβολιαστών και έλλειψης κατάλληλης παρακολούθησης για ανεπιθύμητες ενέργειες που αναφέρθηκαν.
«Δούλευα στη δοκιμή της Pfizer», είπε στην ταινία «Anecdotals» (20).
«Αυτό που είδα δεν έμοιαζε με τίποτα που δεν είχα ξαναδεί», είπε και εξήγησε (21):
«Η ταχύτητα με την οποία εγγράφηκαν στη μελέτη — τέσσερις έως πέντε συντονιστές προωθούνταν σε 40, 50, 60 ασθενείς την ημέρα.
Δεν αποθηκεύαμε το εμβόλιο στην κατάλληλη θερμοκρασία, τις αποτυχίες στην αναφορά σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών.
Είχαμε τόσες πολλές αναφορές ανεπιθύμητων συμβάντων… απλά δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε.
Ο γιατρός της μελέτης υπέγραψε μια φυσική εξέταση όταν δεν ήταν καν στην κλινική.
Στη συνέχεια, η Ventavia είχε «ενημερώσει» κάθε ασθενή που τυχαιοποιήθηκε στη δοκιμή.
Όταν το φέραμε υπόψη τους, αυτό μας δόθηκε εντολή να κάνουμε — να αφαιρέσουμε τα στοιχεία και να τα καταστρέψουμε.
Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με δείγματα αίματος με εσφαλμένη σήμανση σύμφωνα με το πρωτόκολλο της Pfizer, θα έπρεπε να σταματήσουμε αμέσως την εγγραφή, αλλά ποτέ δεν είπαν στην Pfizer.
Θα έφερνα τις ανησυχίες στους διευθυντές μου και η απάντησή τους ήταν: "Είμαστε υποστελεχωμένοι".
Στον FDA — βλέπουν μόνο αυτά που τους δίνει η Pfizer.
Οπότε τα κατέγραφα όλα αυτά.
Και στις 25 Σεπτεμβρίου, πήγα κατευθείαν στον FDA, και περίπου εξήμισι ώρες αργότερα, έχασα τη δουλειά μου.
Απολύθηκα»

Ο FDA και η Pfizer προσπάθησαν να αποκρύψουν τα δεδομένα κλινικών δοκιμών COVID-19 για 75 χρόνια, αλλά ο FDA έλαβε εντολή από το Περιφερειακό Δικαστήριο των ΗΠΑ για τη Βόρεια Περιφέρεια του Τέξας να εκδώσει τροποποιημένες εκδόσεις των εγγράφων δοκιμών σε πολύ πιο γρήγορο χρονικό διάστημα.
Ως μέρος της δικαστικής απόφασης, 80.000 σελίδες εγγράφων που σχετίζονται με την έγκριση από την FDA για τα εμβόλια COVID-19 της Pfizer κυκλοφόρησαν την 1η Ιουνίου 2022, (22).
Μεταξύ αυτών των εγγράφων ήταν έντυπα αναφοράς περιστατικών που αποκάλυπταν ότι οι θάνατοι και οι σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια των δοκιμών Φάσης 3, αλλά, όπως αναφέρθηκε από το Children's Health Defense, η Pfizer είχε «μια τάση να ταξινομεί σχεδόν όλες τις ανεπιθύμητες ενέργειες - και ιδιαίτερα τις σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες - ως «δεν έχει σχέση» με το εμβόλιο». (23)
Ήταν πολλά τα λεφτά για να δράσει διαφορετικά... κέρδη ρεκόρ 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2022, συμπεριλαμβανομένων 37,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τα εμβόλια COVID-19 και 18,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων για το αντιιικό της φάρμακο Paxlovid (24).

Πως η Moderna γνώριζε για την πανδημία από το 2019 και προετοιμαζόταν για παραγωγή 1 δισεκ. εμβολίων;

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Moderna, Stéphane Bancel, είπε στους υπαλλήλους του από το 2019 πολύ προτού ανακοινωθεί ότι επρόκειτο να συμβεί πανδημία το 2020.
Την ίδια στιγμή, είπε στο προσωπικό ότι η Moderna θα χρειαστεί να κάνει ένα δισεκατομμύριο δόσεις εμβολίου τον «επόμενο χρόνο» (2020).
Επιβεβαίωσε επίσης ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος της GAVI γνώριζε για την προ-πανδημική συνομιλία του με το προσωπικό της Moderna.

Η συζήτηση έγινε πριν ο κόσμος μάθει για την «πανδημία» του Covid.
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας («ΠΟΥ») κήρυξε την «έξαρση του νέου κορωνοού (covid-19) παγκόσμια πανδημία» στις 11 Μαρτίου 2020.
Ο Bancel έκανε τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης σε πάνελ συζήτησης στις 18 Ιανουαρίου στη συνεδρίαση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός 2023.
Το πάνελ συζήτησης φιλοξενήθηκε από το Euronews.
Ένας άλλος συμμετέχων ήταν ο Διευθύνων Σύμβουλος της GAVI, Seth Berkley .
Ο Bancel ρωτήθηκε σχετικά με την ανάπτυξη, την υιοθέτηση και την κλιμάκωση του «εμβόλιου» του Covid για διαφορετικές παραλλαγές και υποπαραλλαγές και απάντησε:

«Όπως γνωρίζει ο Seth, όταν συνέβη η πανδημία, η Moderna έκανε 100.000 δόσεις το 2019 για ολόκληρο το έτος.
«Και θυμάμαι ότι μπήκα μετά από αυτό στο γραφείο παρασκευών της Moderna και λέω: «Πώς θα φτιάξουμε ένα δισεκατομμύριο δόσεις τον επόμενο χρόνο;»
Και [εσείς/αυτοί] με κοιτάτε λίγο αστεία και ρωτάτε: "Τι;"
Είπα: «Ναι, πρέπει να κάνουμε ένα δισεκατομμύριο δόσεις τον επόμενο χρόνο, θα υπάρξει πανδημία».
Η συνομιλία με το προσωπικό έγινε πριν από την πανδημία και είναι σαφές ότι έλαβε χώρα πριν από τις 11 Μαρτίου και ο υπόλοιπος κόσμος το γνώριζε, συμπεριλαμβανομένου του προσωπικού της Moderna.

Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ: Κατάσταση της Πανδημίας, Νταβός 2023, 18 Ιανουαρίου 2023

Τι άλλο γνώριζαν από πριν; - Θα παρήγαγαν εμβόλια για έναν άγνωστο ιό για τον οποίο η θνησιμότητα, ο αριθμός των κρουσμάτων και το ποσοστό μόλυνσης δεν θα μπορούσαν να ήταν γνωστά - Πως αποσιωπήθηκε

Η δεύτερη δήλωση που σημειώθηκε παραπάνω υπονοεί ότι τόσο ο Bancel όσο και ο Berkely γνώριζαν εκ των προτέρων ότι επρόκειτο να κηρυχτεί πανδημία και ότι η Moderna θα προμήθευε τουλάχιστον ένα δισεκατομμύριο δόσεις ενός «εμβόλιου».
Έτσι, πριν από την πανδημία, η Moderna γνώριζε ήδη ότι θα τους έδιναν συμβόλαια για την προμήθεια τουλάχιστον ενός δισεκατομμυρίου δόσεων «εμβολίων».
Η Moderna γνώριζε επίσης ότι τα «εμβόλια» που επρόκειτο ακόμη να αναπτυχθούν, προφανώς, θα κατασκευάζονταν «το επόμενο έτος» – θα αναπτυχθούν και θα δοκιμαστούν εντός ενός έτους.
Και αυτά τα «εμβόλια» υποτίθεται ότι ήταν για έναν άγνωστο ιό για τον οποίο η θνησιμότητα, ο αριθμός των κρουσμάτων και το ποσοστό μόλυνσης δεν θα μπορούσαν να ήταν γνωστά.
Ωστόσο, οι «ελεγκτές δεδομένων», καθώς και οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, εστίασαν στην πρώτη δήλωση και αγνόησαν τη δεύτερη.
Ένας νοσοκόμος με έδρα τη Βοστώνη, ο James Cintolo, δημοσίευσε στο Twitter ένα βίντεο κλιπ διάρκειας ενός λεπτού της συζήτησης στο πάνελ του Νταβός 2023 στις 7 Φεβρουαρίου 2023, το οποίο επικεντρώθηκε στην πρώτη δήλωση (τέλος αυτής της ενότητας).

Μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου, όταν το Γαλλικό Πρακτορείο ΗΠΑ έγραψε το άρθρο του για τον «έλεγχο δεδομένων», η ανάρτηση είχε γίνει retweet περίπου 13.000 φορές.
«Αλλά οι διαδικτυακές αναρτήσεις, οι οποίες τροφοδοτούν αβάσιμους ισχυρισμούς ότι η πανδημία σχεδιάστηκε, παρερμηνεύουν όσα είπε σχετικά με την παραγωγή εμβολίων της Moderna», έγραψε το AFP USA, ενώ καταρρίπτει τους ισχυρισμούς που διατυπώνονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ωστόσο, αυτό που οι «ελεγκτές γεγονότων» δεν αναφέρθηκαν στο Γαλλικό Πρακτορείο ήταν ότι ο Bancel είπε: «Πρέπει να κάνουμε ένα δισεκατομμύριο δόσεις τον επόμενο χρόνο, θα υπάρξει πανδημία».
Έτσι, ενώ είναι σωστό ότι το αρχικό tweet παρερμηνεύει τις παρατηρήσεις του Bancel, «το AFP αγνόησε τον ελέφαντα στο δωμάτιο».
Ωστόσο, το Γαλλικό Πρακτορείο παραδέχτηκε ότι η Moderna άρχισε να αναπτύσσει το «εμβόλιο» της για τον κορωνοϊό το 2019.
Αυτό θα μπορούσε να δώσει βάρος στη συνομιλία του Bancel πριν από την πανδημία με το προσωπικό – ότι «θα υπάρξει πανδημία» – που θα λάβει χώρα το 2019.

Ακολουθεί το tweet του Γαλλικού Πρακτορείου «Ελεγμένο με στοιχεία»: Σημειώστε πού κόπηκε το βίντεο κλιπ ενός λεπτού που έγινε viral – στην πιο καταδικαστική παρατήρηση, σαν να ήταν ασήμαντο.
?URGENT — Moderna CEO Stéphane Bancel Admits Company Produced 100,000 COVID-19 Vaccine Doses In 2019 Before The Pandemic Started pic.twitter.com/KukCd7yXDw

 


Ποιος είναι ο φορέας AFP Fact Check;

Το AFP Fact Check είναι τμήμα εντός του Agence France-Presse (AFP).
Είναι ένα Διεθνές Δίκτυο Ελέγχου Γεγονότων (“IFCN”) επαλήθευσης γεγονότων. Το IFCN «προωθεί την αριστεία του ελέγχου δεδομένων σε περισσότερους από 100 οργανισμούς παγκοσμίως» και «είναι αφιερωμένο στη συγκέντρωση επαληθευτών στοιχείων παγκοσμίως για την υποστήριξη του αυξανόμενου αριθμού πρωτοβουλιών».
Το Facebook, για παράδειγμα, συνεργάζεται με «ελεγκτές δεδομένων» που είναι πιστοποιημένοι μέσω του IFCN .
Το IFCN ανήκει στο The Poynter Institute for Media Studies.
Το Poynter είναι επίσης το σπίτι του Craig Newmark Center for Ethics and Leadership , του PolitiFact και του MediaWise .
Στον ιστότοπό της, η Poynter αναφέρει τους σημαντικούς χρηματοδότες της που συνεισέφεραν 50.000 δολάρια ή περισσότερα.
Οι πηγές οργανώνονται ανά περιοχή υποστήριξης και παρατίθενται αλφαβητικά. Περιλαμβάνουν τα NBC , Newsweek , The Washington Post , Google, Meta/Facebook, Microsoft, TikTok και WhatsApp.
Το Media Bias Fact Check σημειώνει ότι εκτός από τις συμβάσεις με το AP, το Reuters και το ITAR-TASS για την ανταλλαγή ειδήσεων, το AFP πουλά μια εγχώρια γαλλική αναφορά ειδήσεων στα περισσότερα από τα πρακτορεία ειδήσεων του κόσμου και παρέχει την παγκόσμια αναφορά του σε πολλά από αυτά.
Το 1981, ο New Internationalist δημοσίευσε ένα άρθρο με τίτλο «The Big Four » – αναφερόμενο στα «μεγάλα τέσσερα» πρακτορεία ειδήσεων United Press International , Associated Press , Reuters και AFP – στο οποίο περιέγραψαν το AFP ως «το μόνο που εξαρτάται από επιχορήγηση από την κυβέρνηση της εταιρείας της – συνήθως μέσω επίσημων συνδρομών από κυβερνητικά γραφεία.
Ως αποτέλεσμα, θεωρείται συχνά ως η φωνή της γαλλικής κυβέρνησης».
Επί του παρόντος, το AFP υποστηρίζεται οικονομικά από το γαλλικό κράτος και λαμβάνει έως και το 40% της χρηματοδότησής του από τη γαλλική κυβέρνηση.

 

Παραπομπές

1, 4, 7, 13, 14 World Tribune February 20, 2023
2, Archive.Today Die Welt
3, 16, 17, 18 Substack, Where are the numbers? February 3, 2023
5, 6 Substack, Igor’s Newsletter July 1, 2022
8 U.S. FDA January 13, 2023
9 Reuters January 13, 2023
10 Substack, Meryl’s COVID Newsletter January 13, 2023
11 Substack, Steve Kirsch’s newsletter, January 13, 2023
12 Twitter, Joseph A. Ladapo, MD, PhD January 13, 2023
15 Rumble, Safe and Effective: A Second Opinion September 28, 2022, 15:11
19 KLIM News February 15, 2022, 6:45
20, 21 YouTube, Anecdotals Movie December 11, 2022, 12:01
22 Children’s Health Defense, The Defender, February 7, 2022
23 Children’s Health Defense, The Defender, June 21, 2022
24 CNBC January 31, 2023


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης